Este legal pentru a spiona pe computerul copiilor mei?


  1. #1
    0-day Member jennybaba50 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-03-2014
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Este legal pentru a spiona pe computerul copiilor mei?

    Am fost suspecta în ultima vreme că copiii mei se uita la unele site-uri "ilegale" on-line. Am instalat un web filter pe calculator, dar cred că ei sunt capabili să-l ocolească. Aș dori pentru a instala un keylogger pentru a vedea ce se întâmplă. Este legal să faci asta?

  2. #2
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Cred ca atata timp cat nu spargi parole de yahoo , mail ,etc. n ai nicio problema daca instalezi ceva care ti vede pe ce site uri se logheaza pustanii . Ca sa facem o gluma , inregistreaza i audio video cand le spui ca i vei urmari si pt asta ai nevoie de acceptul lor .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: