MITLIV circula cu masini inscrise pe BULGARIA, fara ITP si Asigurare Obligatorie


  1. #1
    Banned FanHp's Avatar FanHp a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    12-01-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    37
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -1
    Puncte CF
    0.0

    MITLIV circula cu masini inscrise pe BULGARIA, fara ITP si Asigurare Obligatorie

    Salut,

    Din nefericire si eu am avut un accident inca nerezolvat in care vinovatul este o AUTOUTILITARA cu matricula de Bulgaria, cu care circula un muncitor de la firma MITLIV din Craiova.
    Muncitorul de la MITLIV, obligat de seful de santier, s-a urcat la volanul autoutilitarei fara nici macar un act (asigurare valabina sau ITP) si gonind cu viteza nebuna pe Calea Bucuresti, care traverseaza orasul Craiova, a pierdut controlul volanului virand spre dreapta pe o strada cu sens unic, interzis dinspre sensul lui de mers.
    Eu stateam in spatele unul VW Passat care se asigura sa traferseze strada principala. (Eram amandoi opriti pentru a da prioritate celor care circulau pe Calea Bucuresti.)
    Fara sa ne dam seama, autoutilitara a intat frontal in coliziune cu VW Passat-ul din fata mea, avaiindu-l in proportie de 80%, acesta la randul lui ricosand in masina mea, Opel Astra GTC, spargandu-mi spoilerul, farul, indoind capota si cocolosind aripa, pe partea stanga fata.
    Paguba mea insumeaza o valoare de aprox. 100 milioane lei vechi.
    Problema este acum ca MITLIV (vinovatul) nu vrea sa plateasca daunele si nici asigurare nu are. Pur si simplu nu stiu ce sa fac. De dat in judecata nu cred ca pot pentru ca masina nu cred ca este pe firma MITLIV, cu toate ca se folosesc de ea si scrie chiar si MITLIV pe ea.
    Are cineva vreo idee cum as putea iesii din aceasta problema si cum as putea sa-mi repar masina ?
    Daca este cineva care stie cum se pot rezolva aceste probleme, il rog sa ma contacteze pe email: email irisul@yahoo.com sau la nr. de tel: 0767.066550.
    Va multumesc frumos pentru rabdarea de a citii si va doresc numai bine!

    Email: irisul@yahoo.com
    Nr. tel.: 0767.066.550













    ---------- Post added 21-08-2013 at 09:29 ----------

    Astazi mi s-a dat raspunsul, sa urmez calea legala pentru ca pe directorul general nu-l intereseaza. I s-a pus problema de catre seful de service si pur si simplu nu primeste nici un raspuns. Pe patron ca sa zic asa il doare in CUUR !
    Se foloseste de masini inscrise pe Bulgaria fara nici o grija ca ar putea produce un accident in trafic. Iar daca se ajunge la unul, nu-l intereseaza
    Sa va mai zic inca odata de politia rutiera care a venit la fata locului ca ma invatau sa spun ca am gasit-o lovita in parcare si sa mi-o fac pe casco ?
    Cand au vazut ca este implicata o masina de-a MITLIV-ului, toti se codeau si dadeau din umeri. Cu chin cu vai mi-au facut proces verbal si mi-au dat autorizatie de reparatie, bineinteles si alea fara stampile, a trebuit sa alerg a doua zi sa le pun. Totul doar pentru a se musamaliza. Eram invatat sa cer bani, spaga si sa merg cu masina sa mi-o repar pe casco in spania, masina mea fiind inmatriculata pe spania si avand casco acolo.
    Idea este ca nu stiu ce sa fac pentru ca toti imi spun, nu da MITLIV in judecata ca nu rezolvi nimic la relatiile care le are.
    Mai de mult a fost implicat cineva de la MITLIV intr-un accident soldat cu victime pe o trecere de pietoni in Craiova. Si ce credeti ? Peste noapte, cei de la politie, AU MUTAT TRECEREA DE PIETONI

    Daca cineva cunoaste proprietarul VW Passat, il rog sa-mi lase si mie numarul de telefon pentru ca atunci la accident, ne-am luat cu altceva si am uitat sa il cer.
    Si daca cineva stie cum se poate rezolva aceasta problema, va rog sa ma contactati
    Last edited by FanHp; 21-08-2013 at 09:32.

  2. #2
    Oldtimer SKODA-W-AUDI's Avatar SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    19-12-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    1,093
    Mesaje bazar
    2690
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    2052
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Romania ,tara de C-C-T!!!!!
    ***Telefon 0769 827 697-cosmote-zilnic intre 08-22***
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fan Stiinta valoare's Avatar valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta valoare este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-07-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    517
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1457
    Puncte CF
    24.0
    Usergroups:
    Mai de mult a fost implicat cineva de la MITLIV intr-un accident soldat cu victime pe o trecere de pietoni in Craiova. Si ce credeti ? Peste noapte, cei de la politie, AU MUTAT TRECEREA DE PIETONI
    Confirm ce a zis colegul ralu mai sus, Romania e o tara de kkt, iar ceea ce afirmi tu mai sus in legatura cu pietonii este un lucru foarte grav, nu mai pun la socoteala accidentul tau. Daca nu rezolvi nimic cred ca ar trebui sa sensibilizezi opinia publica si sa scrii la redactia unui ziar despre accident. Sa ne tii la curent! Bafta!

    Fii tu însuți schimbarea pe care o vrei în lume!

    http://www.youtube.com/watch?v=PMAk5cJ_Vm4

  4. #4
    De-al casei geutz's Avatar geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta geutz este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    376
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1083
    Puncte CF
    300.0
    Apeleaza la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii

    A fost mai demult un caz similar pe forum (Fuga de la locul accidentului !!ajutor!!), si la fel i-am recomandat. In cazul respectiv FPVS i-a despagubit pe toti.
    Last edited by geutz; 23-08-2013 at 12:20.
    Zâmbeşte !!!
    Mâine va fi mai rău . . .

  5. #5
    Banned FanHp's Avatar FanHp a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    12-01-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    37
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -1
    Puncte CF
    0.0
    Intr-un final l-am trimis pe soferul autoutilitarei la directorul general si cu chin cu vai a reusit sa intre la el in birou, reusind sa obtina suma de 40 milioane care urmeaza sa o dea firma MITLIV printr-un birou notarial unde va trebui sa semnez ca nu mai am pretentii in urma accidentului. Ulterior, reprezentantul de la logistica Dumitru Tita m-a sunat si in loc sa-mi ofere suma de 40 de milioane, mi-a oferit doar 30 de milioane probabil restul de 10 ori i-a bagat in buzunar, ori a tras omu cat a putut pentru a da cat mai putini bani sa demonstreze cat de jigodii pot fi cei de la MITLIV
    Normal ca i-am spus ca directorul general mi-a oferit 40 prin sofer, dar nu a recunoscut si a tinut-o tare cu cei 30 de milioane.
    Astazi urmeaza sa ma decid daca accept acesti bani, 30 de milioane sau sa urmez procedura legala si sa-i dau in judecata. Ideea este ca si soferul pasatului o sa-i dea in judecata si astfel or sa se complice lucrurile si o sa-mi mai vad masina reparata la sfantul asteapta.
    Voi ce spuneti, sa accept acesti 30 de milioane sau sa merg in judecata care lejer poate sa dureze 1 an 2 ?

    Intr-un final am dat si de soferul cu Passatul si se pare ca dansului nu i s-a oferit nimic si urmeaza procedura legala desi nici nu stie pe cine sa actioneze in judecata. S-a descoperit ca de fapt autoutilitara pe care scrie si MITLIV, nu este a firmei ci este inchiriata de la o alta firma
    O intreaga mancatorie de KKT in MITLIVUL asta si se pare ca politia romana nu face nimic.
    Si acum ma mir cum am ajuns in Romania ca in urma unui accident sa te invete politia rutiera ce sa faci, adica sa spui ca ai fost lovit in parcare fara sa stii de cine si sa iei bani la negru de la cel vinovat, sau sa inseli firma ta de asigurari ca ai lovit singur masina si astfel sa ti-o repare ei pe casco, iar tu sa te duci in vacanta pe banii ce-i scoti de la MITLIV
    Atata coruptie ca in CRAIOVA nu am vazut pe nicaieri.
    Si daca cineva din televiziune citeste aceasta postare, il rog sa o publice si fara nici un fel de problema, vin sa si declar tot ce s-a intamplat

    ---------- Post added 27-08-2013 at 08:51 ----------

    Inca ceva mi-am mai adus aminte Ceva ce domnul Dumitru Tita, director logistica de la MITLIV a spus.
    Ideea era ca eu vreau sa-mi repar masina in reprezentanta OPEL din Craiova pentru a fi cat se poate de sigur ca mi se face o lucrare buna si nu de mantuiala cum suntem toti obisnuiti.
    Si cu toate astea, cand omul se crede sigur intr-o reprezentanta, raman surprins cand Dumitru Tita imi spune: ``Da ce crezi ca la Opel nu putem sa intervenim daca vrem ? Degeaba o duci acolo, daca vreau pot sa vorbesc oricand cu cineva de acolo si este acelasi lucru `` ceea ce de fapt inseamna ca MITLIV are intrare peste tot in CRAIOVA.
    Si in plus de asta, am fost sfatuit sa nu ma pun cu MITLIV ca nu am nici o sansa.
    Voi ce concluzie trageti din asta?
    Last edited by FanHp; 27-08-2013 at 08:52.

  6. #6
    De-al casei Spray`'s Avatar Spray` este o comoara de om Spray` este o comoara de om Spray` este o comoara de om Spray` este o comoara de om Spray` este o comoara de om
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    254
    Mesaje bazar
    427
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    413
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Te duci impreuna cu procesul verbal la CASCO , iti repara masina...urmand sa se judece ei cu MITLIV etc...si daca nu vrei sa o faci pe CASCO si ii dai in judecata castigi 100% indiferent de relatii,ai proces verbal,martori,este totul clar,doar ca o sa dureze ceva timp pana iti recuperezi paguba !
    ::

  7. #7
    Banned FanHp's Avatar FanHp a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    12-01-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    37
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -1
    Puncte CF
    0.0
    Se pare ca la sofer i-ar putea oprii o treime din salariu. Asa ca banii toti o sa-i vad la sf asteapta pana se strange toata suma. Si ca oare cat mai dureaza pana castigi procesul... Dupa spusele unui avocat, cel putin un an pana iti vine randul, apoi daca face recurs, poate sa mai dureze inca un an; ca apoi neavand de unde sa plateasca, ii oreste o treime din salariu lunar

  8. #8
    Newcomer cotee's Avatar cotee reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-05-2010
    Locaţie
    dolj
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    47
    Mesaje bazar
    79
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    13
    Puncte CF
    1.5
    Sfatul meu...daca nu te-ai hotarat pana acum ce sa faci... trimiti copii de pe acte la casco in Spania, aia iti deschid dosar de dauna o sa te trimita la constatare aici in tara masina o sa ti-o repare aici in tara.. de recuperarea banilor o sa se ocupe asigurarea tip casco din spania(odata ce ai asigurare tip casco aia sunt obligati sa iti repare masina).. stiu cazuri cand s-au stricat masini cu acelas tip de asigurare in alte tari si a trimis asigurarea bani soferului pt cazare..tractare...reparatie..
    Bafta!

  9. #9
    Banned FanHp's Avatar FanHp a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    12-01-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    37
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -1
    Puncte CF
    0.0
    am vb cu ei despre asta, le-am trimis toate actele si mi-au zis ca nu se pot baga pentru ca vinovatul nu are asigurare si nu au cum sa isi recupereze banii. Atat cat exista un vinovat el trebuie sa plateasca in caz ca nu are asigurare. Adevarul este ca mi-au platit biletele romania-spania si doar atat dar si acolo vroiau sa se scoata pentru ca aflasera ca masina nu mai este in service si au crezut ca am reparat-o. Bineinteles ca i-am mintit, le-am zis ca e in garaj ca nu am bani sa o repar, cu toate ca eu am platit paguba si am reparat-o cu doar 40 de milioane cat am reusit sa recuperez de la MARELE MITLIV care saracu nu prea are bani desi merg cu masini inscrise pe Bulgaria si fara asigurare
    Daca ii dadeam in judecata dura prea mult, ajungeam la poate 2-3 ani pentru ca m-am interesat la avocat. Am reparat-o cu piese din dezmembrari si mi-am luat gandul.
    Casco din Spania mi-a zis ca de fapt ei nici nu se baga daca paguba este mai mica sau egala cu 1500 de euro. Si daca vreau sa mi-o repare, sa o ia pe platforma in Spania si acolo ramane de vazut ce or sa faca cu ea. Cica ei nu pot sa se judece cu persoane fizice, asta pentru ca masina era pe bulgaria si proprietarul nu avea asigurare. Daca macar avea asigurare, ii dadeau in judecata pe bulgari.
    Cam asta e... am platit degeaba casco si nu am beneficiat de absolut nimic

  10. #10
    Newcomer cotee's Avatar cotee reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-05-2010
    Locaţie
    dolj
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    47
    Mesaje bazar
    79
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    13
    Puncte CF
    1.5
    Eu cred ca trebuia sa-ti plateasca si casco despagubiri chiar daca nu mai pot ei sa-si recupereze paguba...ce se intampla daca-ti gaseai masina avariata in parcare, nu plateau pt ca nu aveau cum sa-si recupereze paguba? Ar trebuii sa-i pistonezi si sa nu-i lasi in pace... sa-ti dea macar ceva acolo...
    Bafta!

  11. #11
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Trebuia sa ii dai in borna soferului utilitarei pentru accidentul produs. In plus eu daca eram acolo luam si politia la p**a. Dupaia ii dadeam in judecata sa imi faca masina. Nu conta ca dura 1 sau 5 ani. Stateam pe capu lor ii taram prin procese. Iar daca micul sef de la MITLIV ma amentita ca are pile peste tot.. il asteptam si-o lua in borna si el.. ca daca tot are relatii peste tot ma gandesc ca si in spital are relatii.
    Si pe mine m-a lovit unu cu numere de anglia.. mi-a indoit spoileru in spate.. dar m-a prins intro zi buna.. si l-am lasat in pace mai ales ca gasisem masina lovita in parcare cu cateva zile inainte tot in spoiler..

    Trebuie sa invatati ca in Craiova (Romania) cu autoritatile nu se ajunge niciunde cu vorba buna si capul plecat. Daca tot ati intrat intro situatie de asta foarte naspa mai condimentatio si voi cum puteti, faceti viata grea cui puteti, sa nu mai simta ei ca sunt mici dumnezei pe pamant..

    Daca probabil mi se intampla mie batjocura aia probabil eram la arest preventiv 29 de zile si altu/altii prin spitale pe la recuperare . Doamne fereste sa mi se intample asa ceva ca imi distrug viata din cauza unui prost.. (in cazul asta unei firme de mafioti)

  12. #12
    Banned FanHp's Avatar FanHp a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    12-01-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    37
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -1
    Puncte CF
    0.0

    salut

    Puteam sa fac mult mai multe dar am considerat ca doar pierdeam timpul si tot eu cheltuiam bani ca sa rezolv problema.
    Am nevoie de masina reparata nu sa stau 2-3 ani in procese cu MITLIV sau cu soferul care nu avea bani sa imi plateasca reparatiile. M-am consultat cu un avocat. Normal ca m-am gandit si la varianta cu procesul dar mi-a spus clar ca poate dura ani si eu nu am nevoie de asa ceva.
    Am ajuns la concluzia ca mai bine o repar cu piese originale din dezmembrari care sunt la fel ca cele noi si oricum si noi daca erau, tot trebuia sa le vopsesc si practic era acelasi lucru, aceeasi calitate.
    Pana la urma am obtinut 40 de milioane si am reusit sa o repar cu totul la aproape de 30.
    Ma bucur pana la urma ca am rezolvat si sper sa nu mai intampin aceste probleme.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: