Tutankhamun


  1. #1
    0-day Member Lucasimoreti reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-04-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Tutankhamun

    Salutari,

    Fac si eu o intrebare: pe vremuri (prin 1986-1988) erau in incintele salilor de jocuri mecanice/electronice un joc numit (sau supranumit) Tutankhamun. Era de fapt un mosulet explorator care se tot plimba prin tunele de piatra si impusca serpi verzui si alte animalutze pentru ca in final sa ajunga la "Tutankhamun". Cel putin asa ii spuneam noi, jucatorii de la manete si la butonashele pe care le apasam in draci :-)

    O masina din asta era in Predeal (alaturi de alta masina cu o nave spatiala care zbura de zor si la urma ajungea la o caracatitza care lansa cate o lacrima otravitoare etc. - dar asta e o alta poveste) la jocurile de langa gara. Un joc te costa 3 lei (cat o prajitura buuuuuuna tare la cofetarie), dar merita mandria de a ajunge la nu-stiu-ce nivel sau de a intra in Top.

    Acum vine intrebarea: stie cineva daca se pot juca online aceste de jocuri? Si mai ales UNDE?

    Merci, Lucas

  2. #2
    Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    10,452
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    On-line nu stiu dar am eu "Tutankhamun" pentru PC.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: