Citroen C1, Peugeot 107 si Toyota Aygo


  1. #1
    Participant Curse Toto - BOD's Avatar Toto - BOD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    1,422
    Mesaje bazar
    251
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:

    Citroen C1, Peugeot 107 si Toyota Aygo

    Citroen, Peugeot si Toyota pregatesc fiecare, pentru anul 2009 cate un facelift dat celor mai mici modele pe care le produc. Asa cum era de asteptat, fiecare dintre ele “fura” cate ceva de la fratii lor mai mari.

    Peugeot a redesenat bara din fata intr-un mod asemanator cu cea de pe 308. Bara contine o mare priza de aer centrala si alte doua, mai mici in lateral. Cele laterale pot fi inlocuite optional cu proiectoarele de ceata. Grila centrala este traversata de o dunga cromata.

    Citroen care a preluat designul barii de la noul C2 si C4 facelift, o abordare asemanatoare modelelor recente de la Ford.

    Toyota de asemenea a redesenat complet prizele de aer. Daca la modelul precedet era vorba despre o grila lunga si subtire, acum s-a optat pentru un aspect mai sportiv, adica o grila centrala voluminoasa cu alte doua laterale rotunjite.

    Toate cele 3 modele vor fi echipate cu cate un nou model de jante din aluminiu pentru versiunile cu echipare de top.

    In ceea ce priveste motorizarile, vor avea un motor cu 3 cilindrii pe benzina, de 1.0 L de 68 de cai si un motor diesel de 1.4 hdi de 55 de cai.

    Aygo va fi cel de-al patrulea model de la Toyota care beneficiaza de tehnologia Optimal Drive, ceea ce inseamna un consum si poluare mai mica fara a compromite placerea de a conduce.

    Noi culori si noi posibilitati de asortare la interior vor fi oferite de cei 3 producatori.

    Poze si sursa: http://www.auto21.ro/citroen-c1-peug...3-cu-facelift/

    Personal masinile mi se par tipice pentru oras si cu greu as avea curaj sa ies din oras cu ea. Schimbarile mi se par putin semnificative, iar Citroenul (chiar si cu C4 facelift: http://www.auto21.ro/citroen-c4-2008-facelift/ ) a furat ceva de la Ford... si anume forma grilei din spoiler. Nu inteleg de ce, arata bine intr-adevar... dar stilul respectiv a fost folosit pe modelele noi de Ford (scrie si in articol de fapt), si as putea adauga Mitsubishi Lancer (nou) care a folosit inainte de Ford.
    Last edited by Toto - BOD; 22-11-2008 at 21:36. Motiv: Automerged Doublepost


    www.rensit.com


    Esti PROST si vrei sa te remarci? Claxoneaza!

  2. #2
    Banned reptyle5's Avatar reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    21-04-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    3,915
    Mesaje bazar
    7266
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4185
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    masini de oras,concepute special pt oras!
    era de asteptat sa nu fie schimbari majore pt dupa cum ai zis si tu este un ''facelift''
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    0-day Member redandrei90's Avatar redandrei90 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-03-2009
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    9
    Mesaje bazar
    30
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    18.0
    Hmm... La 170 km/h in drum drept dau drumul la volan si nu se misca din pozitia initiala si tu imi spui ca nua i curaj sa iesi cu ea in afara orasului? interesant... are o tinuta de drum impecabila. Oricum nu te invinovatesc, si eu la inceput credeam la fel....
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: