Guvernul va ELIMINA saptamana viitoare TAXA AUTO


  1. #1
    Newcomer dribbler's Avatar dribbler reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-01-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    12
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Guvernul va ELIMINA saptamana viitoare TAXA AUTO

    Guvernul va da saptamana viitoare o ordonanta de urgenta prin care va elimina triplarea taxei de poluare auto. Masinile noi Euro 4 cu motoare mai mici de 2 litri vor fi in continuare scutite de taxa, insa pana in vara, actuala taxa ar putea fi inlocuita de una anuala, platita in functie de emisiile de CO2 si de cilindreea masinii, a declarat ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.

    "Saptamana viitoare vom veni cu o ordonanta care sa modifice ordonanta data in luna decembrie. Modalitatea de calcul a taxei va fi practic aceeasi, insa coeficientii vor fi mai mici, in asa fel incat taxa sa nu mai fie tripla", a explicat ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.

    "Elementul nou este notificarea pe care am primit-o de la CE. (...)Trebuie sa obtinem neaparat de la CE avizul pentru diminuarea taxei".
    sursa

  2. #2
    linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    2,569
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:
    traitz-ar... te inteleg ca iti place sa ai back-link-uri catre site-ul tau, dar atunci cand dai sursa unei informatii.... dai sursa, nu un alt site care citeaza sursa reala a informatiei.

    tot asta a fost scris pe topicul OPEL si l-am pus eu cu quote si pe threadul cu taxa auto x3, care e imediat sub cel facut de tine. acum ce facem vb acelasi lucru in 3 locuri ? mie mi se pare spam.
    parerea mea e sa se inchida asta si sa se continue discutiile intr-un singur loc.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: