starea dumurilor?


  1. #1
    Spammer POOL's Avatar POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    2,073
    Mesaje bazar
    454
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    1633
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:

    starea dumurilor?

    maien tre sa ajung pe la bucuresti, mai exact prin Pipera, ma gandeam ca ar fi mai simplu si lejer pe centura! a mai fost careva de curand pe acolo? cum se prezinta? lucreaza la ea? e infundata? trafic in jurul orei 11 AM?
    10x anticipat!
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  2. #2
    De-al casei last reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-06-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    264
    Mesaje bazar
    52
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Maine, adica 22.02. - vineri, eu te sfatuiesc sa renunti la ideea de a merge pe centura. Vei gasi multe camioane, si mai intalnesti intersectii in care soseaua de centura pierde pioritatea. E o combinatie fatala.
    Eu as merge prin Bucuresti. Aglomeratia e pe iesire vinerea, cand pleaca bucurestenii, mai putini cei ce se duc sa-si petreaca sfarsitul de saptamana in capitala.
    Nu te agita, lucrurile bune se petrec atunci când le aştepţi mai puţin.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,384
    Mesaje bazar
    1970
    Putere Reputatie
    79
    Reputatie
    4244
    Puncte CF
    0.0
    ultima vizita pe centura - 7 km in 5 ore, niciodata nu o mai iau pe acolo
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: