unde facem/nu facem utp-ul??


  1. #1
    Member Livache's Avatar Livache reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-11-2005
    Locaţie
    acasa, cu perspectiva mutarii in canal sau gara
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    126
    Mesaje bazar
    486
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    12.5
    Usergroups:

    unde facem/nu facem utp-ul??

    mi se pare o intrebare buna, avand in vedere ca sunt atatea variante, unele mai bune decat altele.
    cat e dreptul (daca il dai), cat te tin acolo si cat te freaca??
    daca cinea a avut parte de vreo surpriza, fie ea placuta sau neplacuta, trucuri pe care le poti face sa scapi basma curata in disputa cu un mecanic al dracu', etc.


    incep eu prin a spune ce tocmai mi s-a intamplat azi, cand am vrut sa imi fac si eu ca omu' itp-ul. nu stiam pe nimeni si nici de interesat nu m-am interesat sa ma ,,duc la sigur". ma bazam pe faptul ca am bagat o caruta de bani in batranica mea: o nexia din 97, careia i-am schimbat intr-un interval de 2-3 luni distributia, kitul de ambreiaj, motorul (la asta am schimbat segmenti, cuzineti, supape, etc), + fise, bujii, filtre, niste pivoti si bucsaraie, etc.
    in final m-a costat cam 1000 de euro, avand in vedere ca 99% din piese sunt originale de GM (tot ce s-a potrivit de la opel), si eram foarte increzator ca nu vor avea ce sa imi gaseasca in neregula.
    zis si facut, ma duc sa imi reglez gazul la virsta si vad ca in aceeasi curte au si statie itp. zic sa nu mai plec la dracu in praznic si, daca tot am ajuns acolo, sa intru, mai ales ca in fata mea erau 2 taxiuri (cielo si matiz) la care mecanicii se chinuiau de mama focului sa le scoata noxele. sunt incurajat de faptul ca ambele trec cu bine, avand in vedere ca cielo-ul nu mai voia sa porneasca si a fost impins prin atelier de cei 3 mecanici foarte amabili.
    cum intru eu, parca li se mai taie din elan si incep sa caute belele: parca nu e seria de la motor, parca nu prea suna bine motorul, parca ai un proiector chior. trec cu brio de noxe (pe care mi le-au masurat cu ac-ul dat in blana si faruri aprinse, dar poate asa ,,prevede"), la frane, suspensii si directie nu se gasesc probleme, dar cand se uita la imensele mele jantele de 14, fac spume, chiar daca eu ma rugam de ei sa imi ia spaga de 50 ron, in speranta ca vor inchide ochii. sunt respins, iar peste 2 ore, dupa ce fac rost de 4 jante de 13 (cum aveam in certificat) sunt respins iar, pe motiv ca pneurile (aproape noi) nu au ,,aceeasi floare"!!!!!!
    enervat peste masura, incep sa ii injur si sa ii blestem cum stiu mai bine, si spre mandria mea, 4-5 minute nu ma repet nici macar o data. dupa niste frane de mana prin curte aceea mare, plec la rar ca sa imi omologhez jantele mele cele mari (pe 14, cum am mai spus) si sa ma duc inapoi la javra aia de mecanic spagar care vrea sa imi arate ca este dumnezeul masinilor...

    morala: fugiti de virsta: chiar daca au cel mai bun gaz (parerea mea), trag ff mult la pompa, instalatiile gpl le monteaza in scarba si la statia itp e mai complicat, si fara pila nu se poate.
    personal ii incadrez in aceeasi oala cu cei de la service poiana: spagari, hoti, nepriceputi si lenesi, buni doar sa iti ia banii si sa te lase sa te descurci cu mizeriile pe care le monteaza/demonteaza

  2. #2
    Newcomer Rio88 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-03-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    39
    Mesaje bazar
    46
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    Te asigur ca nu ai fost primul si nicidecum ultimul. Eu cand am facut itp la oltcitul meu acum 1 an masina arata impecabil doar ce o scosesem din service, am refacut mororul, suspensia, directia, lumini, frana, caroseria, revopsit, cauciucuri noi , tot. Cei de la statie mi-au verificat-o si mi-au zis ca nu au ce sa-i reproseze, nu i-au gasit defect nici macar gaze dar tot nu m-au trecut. Ce motiv aveau ? Au zis ca o masina asa veche e imposibil sa treaca itp fara defecte si bate mult la ochii superiorilor de la rar. Asa ca au inventat o lista cu defecte pe care eu "trebuiam sa le repar" si m-au chemat in alta zi cand au dat verdictul "remediat". Doar asa sa stau de 2 ori la coada si sa pierd timpul de pomana...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: