Volvo XC60


  1. #1
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,817
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post Volvo XC60

    Prezentarea oficială a lui Volvo XC60, la Salonul Auto de la Geneva 2008, este precedată de informaţii din ce în ce mai multe. După ce a fost prezentat sub formă de concept la Salonul Auto de la Detroit 2007, noul Volvo XC60 se pregăteşte să atace serios segmentul SUV-urilor medii premium din Europa.



    Noul model se îndreaptă foarte mult spre latura life-style, având o alură destul de feminină, apropiată de a vărului de concern, Mazda CX-7. Totuşi, modelul suedez nu împarte cu SUV-ul japonez platforma tehnică, fiind bazat constructiv pe noul Ford Kuga. Volvo XC60 preia multe elemente de design de la concept, ieşind în evidenţă spatele sculptat, cu stopurile curbilinii.

    Interiorul este destul de sobru şi este conceput într-o manieră deja-vu, specifică deja modelelor suedeze - consola centrală este subţire, iar decorul din lemn "respiră" atmosfera nordică. Spaţiul este gândit pentru a satisface cinci persoane, iar portbagajul este suficient de încăpător pentru ce se aşteaptă clienţii de la un crossover premium.

    Pentru început, Volvo XC60 se va baza pe serviciile a două propulsoare turbodiesel de 165, respectiv 185 CP, iar versiunea de top va fi dotatp cu motorul pe benzină în şase cilindri, de 285 CP, ceea ce îl va propulsa printre SUV-urile medii de performanţă.

    Vânzările sunt programate a începe din toamna lui 2008, pentru un preţ de pornire de 33.000 euro în Europa. Printre competitorii noului model se numără BMW X3 şi Mercedes-Benz GLK, iar din 2009 modelul urmează să debuteze pe piaţa americană.



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  2. #2
    Addicted! alyn08's Avatar alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    17-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,859
    Mesaje bazar
    56
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    661
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    frumoasa masina...cel mai mult imi place partea din fata si interiorul
    A 11-a porunca : SA NU FURI ! Guvernul Romaniei nu accepta concurenta !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac lukian84sec's Avatar lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    21-01-2007
    Locaţie
    pe strazi
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    3,754
    Mesaje bazar
    259
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    2769
    Puncte CF
    27.0
    un XC90 mai mic si mai rotunjit

    ...Volvo...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: