Billy Idol La Bucuresti Pe 10 Iulie


  1. #1
    Troll Lapport's Avatar Lapport reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje
    122
    Mesaje bazar
    471
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Smile Billy Idol La Bucuresti Pe 10 Iulie

    Devils Playground

    Billy Idol s-a intors. La 50 de ani si dupa 12 ani de absenta, punk-rocker-ul revine cu un nou album, «Devil's Playground"

    Rock solid cum numai el stie sa faca, acompaniat la chitara de vechiul camarad Steve Stevens. Din anii '80, Billy nu si-a mai schimbat coafura; atitudinile cu atat mai putin.
    Idol explica perioada de abstinenta: «Am dorit sa ma regasesc si sa totodata sa scot un material discografic doar atunci cand voi fi in totalitate multumit de ceea ce fac". Atunci cand asculti Devil's Playground, primul gand este ca toata aceasta asteptare a fost pe deplin meritata. Si asta nu doar pentru ca pe ultimul album isi reface aparitia genialul chitarist Steve Stevens, ci si pentru ca Devil's Playground contine fragmente vii si inspirate, indispensabile de-a dreptul. Billy Idol, William Broad, pe numele sau adevarat isi face o reintrare de pomina!
    Pentru aceia care sunt prea tineri, o scurta trecere in revista a carierei atemporala a englezului. Printre cele mai renumite creatii, Cradle Of Love, White Wedding, Rebel Yell, Flesh For Fantasy, Hot In The City, Mony Mony sau To Be A Lover nu trebuie uitate sub nici o forma din vreo enumerare. Unele dintre acestea au facut glorie in anii de pionierat ai MTV-ului. Tocmai de aceea, cu ocazia a 25 de ani pe care postul de muzica i-a implinit de ceva vreme, Billy Idol a fost impulsionat de numeroasele omagii care le-a primit cu aceasta ocazie sa-l remotiveze la randul sau pe Steve Stevens pentru a repune masinaria in functiune. Rezultatul il aveti in fata si se numeste Devil's Playground.

    Fara alte introduceri si fara inflorituri, albumul intra intr-un vartej sonor asemanator unui melanj intempestiv de rock si punk caracteristic anilor '70. World Comin' Down este animata de o vitalitate dezarmanta si demonstreaza ca artistul n-a pierdut nimic din stilul sau inimitabil. Alte piese precum Scream (titlul care aminteste cel mai mult de muzica albumelor precedente) sau Super Overdrive intaresc si mai mult aceasta impresie. Cei mai multi artisti care au facut istorie in anii '80 si care azi au incercat reveniri spectaculoase, nu reuseau sa se reinventeze si ajungeau adesea sa produca piese cu linii mai mult decat previzibile. In mod sigur in cazul lui Billy Idol lucrurile nu stau in acest fel, fiecare dintre piesele artistului experimentand un stil un pic diferit si ducand de fiecare data senzatiile la maxim.

    Devil's Playground alterneaza surprize precum un cantec de Craciun punk rock (Yellin' At The Xmas Tree), un titlu retro (Sherri), o balada folk-country (Plastic Jesus), o bucata vivace, Cherie, una pur hard rock (Scream), una heavy (Body Snatcher) sau una in intregime punk (World Comin' Down). Gratie diversitatii, energiei si a excelentei muzicale, Devil's Playground emana carisma de la un cap la altul.

    M-am nascut in 1955, la cinci ani dupa nasterea rock'n' roll-ului. Il vad pe Howling Wolf care la saizeci de ani inca rupe scena. De ce m-as opri? L-am vazut pe Frank Sinatra rulandu-si tigara la 84 de ani, de ce m-as opri? Cher continua sa cante de ce n-as face-o si eu? Toti se incapataneaza sa mai urce pe scena, de ce n-as face si eu la fel? Primul meu album s-a intitulat "Don't stop - Billy Idol" N-o sa ma opresc tocmai acum! Billy Idol


    Tracklist:

    01. Super Overdrive
    02. World Comin' Down
    03. Rat Race
    04. Sherri
    05. Plastic Jesus
    06. Scream
    07. Yellin' At The Christmas Tree
    08. Romeo's Waiting
    09. Body Snatcher
    10. Evil Eye
    11. Lady Do Or Die
    12. Cherie
    13. Summer Running
    Muzica Nu Zgomot!

    Fotografiez evenimente speciale din viata dvs. aparate profesionale si seriozitate. corectii fotografii, albume digitale, montaje foto. 0768304669

  2. #2
    Posts reader Dadi's Avatar Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti
    Data de inscriere
    10-05-2006
    Sex
    F
    Mesaje
    2,031
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    254
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    nu-i stiu toate melodiile, dar cele mai cunoscute sunt suuuuuuuuper

    Later edit: din melodiile care n-ar trebui uitate au uitat sa mentioneze Sweet sixteen si, mai ales, preferata mea, SPEED si Dancing with myself
    Last edited by Dadi; 16-05-2006 at 12:46.


    Dujman

    ...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    liberlaelice Robin_SA's Avatar Robin_SA are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    1,622
    Mesaje bazar
    296
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    70
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Din păcate cam piperate preţurile la bilete pentru buzunarul meu. 150 si 120 ron. Super artist, super melodii, eu l-am descoperit de câteva luni (să-mi fie ruşine) şi m-am îndrăgostit de muzica lui.
    Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: