Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului 2012 urmeaza sa se desfasoare in Bucuresti: LMFAO live pentru prima data in Romania, pe 4 octombrie!

LMFAO este o trupa de origine americana, recunoscuta pentru crearea unei noi teme muzicale “Party Rock”. Trupa a pornit la drum in anul 2006 si a lansat primul album in 2009.

Munca celor doi membri a rasplatit fanii cu exact ceea ce isi doreau, albumul LMFAO – Party Rock – producand 4 hituri “I’m In Miami Bitch,” “Yes,” “La LaLa,” si “Shots,” ce se regasesc in playlist-urile petrecerilor din toata lumea si care le-au adus o multime de premii si nominalizari la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno, precum si Premiile Grammy.

Pregatiti-va pentru cea mai colorata petrecere a anului! Nu va veti putea opri din dans si veti fi captivati de show-ul lor unic.

Pregatiti-va sa fredonati hit-uri ca “I’m sexy & I know it”, “Shots” , “Party Rock Anthem” sau “Sorry For Party Rocking”.

Pentru mai multe detalii despre concert puteti intra pe eventul concertului de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/352340141517773/?ref=ts

Evenimentul este organizat de Unilife Romania:
www.unilife.ro
www.facebook.com/UnilifeRo