Salut! Ai auzit de eRepublik? Daca nu, afla ca eRepublik este cel mai mare simulator online al lumii in care traiesti zi de zi. Jocul este conceput de un roman, George Lemnaru si cu ajutorul unui investitor strain, Alexis Bonte-cel, care a preluat si site-ul trilulilu.ro, a devenit cunoscut in intreaga lume. Acum jocul are peste 100.000 de playeri din intreaga lume si se bucura de o publicitate destul de buna, facandu-se cunoscut atat prin intermediul presei scrise cat si TV, in mai multe randuri.
In lumea eRepublik poti face ceea ce in lumea de zi cu zi nu ai avut ocazia: poti deveni manager al unei firme, poti scrie in ziarul propriu articole, comentate pro sau contra de catre ceilalti useri, poti deveni chiar presedintele eRomaniei, daca te implicit in lumea politica si devii cunoscut prin reformele tale economice, politice si militare si nu in ultimul rand iti poti apara tara de invaziile celorlalte state. Toate aceste lucruri le poti face prin intermediul unui browser, fara a fi nevoie de instalarea vreunui soft
In momentul de fata eRomania este intr-o perioada de regres, iar eUngaria si eIndonesia ne ameninta cu disparitia de pe harta eRepublik, ei reusind deja sa cucereasca aproape toata eSUA si eCanada (aliatii nostrii). Avem nevoie de tine sa oprim invazia eUngariei!!!

Daca ti-am starnit curiozitatea si vrei sa te alaturi lumii din eRepublik...click aici http://www.**************/en/referrer/Hamycta GARANTEZ suport pana la lvl 10 (PM Hamycta in game )