Patru Pisoi in cautarea unui camin


  1. #1
    Newcomer vladnmazilu's Avatar vladnmazilu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-11-2009
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    11
    Mesaje bazar
    7
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    40.0

    Patru Pisoi in cautarea unui camin

    Suntem 4 pisoi pufosi, de doua luni si jumatate: trei baietei (Gri, Negrut si Gabita) si o fetita (Miky). Am fost salvati cand nici nu facusem ochisori; fusesem aruncati in strada, departe de mamica noastra. In acea zi am strigat mult, pana ne-a auzit cineva care ne-a luat acasa la el…

    Acum, din fericire, suntem bine. Am stat tot timpul intr-un apartament, pe care l-am pastrat curat si primitor. Ne facem toaleta in fiecare zi, stim exact unde este litiera noastra si mieunam frumos cand ne este foame sau vrem sa fim mangaiati.

    Suntem sanatosi, educati, prietenosi, pupaciosi si gata sa daruim iubire. Pana acum ne-am jucat impreuna, unii cu altii - Gri se intelege cel mai bine cu Negrut, iar Miky il are ca protector pe Gabita.

    Am vrea sa aducem lumina, protectie si voie buna prietenilor nostri mai mari, oamenii. Daca esti o persoana responsabila si cu inima buna, ia-ne acasa la tine. Ofera-ne caldura, mancarica, apa si o ladita cu nisip, iar noi iti vom lumina fiecare zi.

    Daca ne vreti, sunati la 0720.112.553 pana in ora 17:00 (daca nu vom putea raspunde noi, avem un purtator de cuvant); sau scrieti la vladnmazilu@yahoo.com (ne place la nebunie sa tastam).

    Va multumim pentru atentie si de abia asteptam sa va cunoastem!
    Patru Pisoi in cautarea unui camin Fisiere atasate Gabita 02.jpg   Miky 01.jpg   Miky 02.jpg   Negrut 01.jpg   Gri 01.jpg   Negrut 02.jpg  

    Gri 02.jpg   Gabita 01.jpg   Miky, Gabita, Negrut si Gri 2.jpg   Miky, Gabita, Negrut si Gri 1.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: