Salutare, ma numesc Mihai si sincer sunt satul de tot ce se intampla in tara asta... Nu am facut threadul asta ca sa ne plangem, sa spunem cu totii ca tara asta a ajuns in halul in care este, ci sa expunem idei si opinii si sa dezbatem posibilitatea de a schimba ceva cu adevarat.
La ce ma refer ? Ei bine m-am saturat sa ne plangem cu totii ca ne merge rau, si ca nimeni nu face nimic, cred ca ar trebui ne luam soarta in propriile maini. Vrem sa ne fie bine ? Trebuie sa schimbam ceva. Ne meritam soarta pentru ce se intampla in tara asta pentru ca noi i-am votat(eu nu l-am votat pe basescu, am votat contra lui ) . Se spune ca pentru a darama un imperiu, trebuie sa o faci din interior. Si aici ma refer la imperiul coruptiei, al mafiei politice(ei sunt adevaratii criminali), al evaziunii fiscale, etc.
Se mai spune si ca , unde sunt multi puterea creste! Ei bine, numerele le avem! In tara asta daca facem un sondaj de opinie cred ca 90% vor o schimbare.
Eu zic ca ar fi bine sa ia nastere o noua miscare politica, zic miscare pentru ca pentru a infiinta un partid politic trebuie indeplinite mai multe criterii simultan, si intai trebuie elaborat un nou curent politic, o noua miscare.
Am creat acest thread pentru a ne expune fiecare parerile, si a gasi persoane care sunt interesate de asa ceva, si impreuna sa elaboram o platforma politica, si cine stie , poate in 3-4 ani de acum incolo, ideile noastre se vor materializa.
Stiu ca sunteti multi care o sa sariti in sus acum si o sa spuneti ca sunt visator, insa refuz sa cred ca in tara asta nu se mai poate face chiar nimic. Si daca refuzam si sa incercam sa schimbam ceva atunci cu adevarat suntem un popor de ignoranti si ne meritam soarta. Haideti sa incercam, nu avem ce pierde, mai rau de atat nu putem ajunge!