Primaria Chisinau -ALEGERI


  1. #1
    0-day Member primaria_chisinau reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-06-2007
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Primaria Chisinau -ALEGERI

    Primaria Chisinau -ALEGERI
    Chisinaul, amenintat de pericolul homosexualismului, coruptiei si transnistrizarii prin criminalizare
    Conform rezultatelor unui sondaj realizat de IMAS/INC, principalii contracandidati ai comunistului Veaceslav Iordan la functia de primar al Chisinaului sunt:
    1. Dorin Chirtoaca, Partidul Liberal
    2. Dumitru Braghis, Partidul Democratiei Sociale
    Vladimir Filat, Partidul Democrat
    Iata cine sunt acestia:
    DORIN CHIRTOACA:
    - Necasatorit. Are o atitudine binevoitoare fata de lesbianism si homosexualism. In calitate de luptator inflacarat in cadrul Comitetului Helsinki pentru Drepturile Omului din Moldova a pledat pentru apararea drepturilor minoritatilor sexuale si considera ca legalizarea homosexualismului ar ajuta Republica Moldova sa se integreze in UE.
    - Este un tip santajabil datorita inclinatiilor spre homosexualism pe care, in Moldova si le manifesta tacit. Stafful electoral al Partidului Comunistilor are, insa, in posesie o caseta video din perioada cand Dorin isi facea studiile in Franta, caseta care poate servi ca dovada ca este homosexual pasiv. Existenta acestei casete l-a determinat pe Dorin Chirtoaca sa-si tempereze mesajul anti-Iordan (candidat comunist pentru Primaria capitalei).
    DUMITRU BRAGHIS:
    - Fost lider al komsomolului. Este noul personaj din viata politica din R.Moldova pe care mizeaza Moscova. Este un apropiat al ofiterului MGB de la Tiraspol, Dmitrii Soin, care este cautat de Interpol pentru 26 de asasinate in R. Moldova si Ucraina:
    http://www.interpol.int/public/Data/...2004_52070.asp
    - In campania electorala, Dumitru Braghis nu a avut un contact direct cu Dmitrii Soin, omul de legatura de la Chisinau fiind un oarecare Nikolai Androni. Campania sa electorala a fost finantata de la Moscova prin intermediul regimului separatist. De distribuirea banilor s-a ocupat nemijlocit Vitali Andrievski de la Tiraspol - persoana cu relatii in serviciile secrete rusesti.
    http://www.moldova-suverana.md/index...ve=1172583669&
    - Dovada ca Dumitru Braghis colaboreaza cu Dmitrii Soin o gasim in materialul semnat chiar de Soin pe:
    http://zhurnal.lib.ru/s/soin_d_j/goliy.shtml
    - Dumitru Braghis este unul dintre liderii politici de la Chisinau care a apreciat odiosul Memorandum Kozak de federalizare a R.Moldova. Ca si liderii separatisti de la Moscova si Tiraspol, el se pronunta impotriva aderarii Republicii Moldova la NATO si evita intrebarile jurnalistilor referitoare la evacuarea trupelor si a armamentului rusesc din Transnistria.
    - Este autorul "telegramei de salut" adresata Congresului 3 al gasterbaiterilor moldoveni din Rusia "Patria-Moldova" de pe data de 21 aprilie 2007. Aceasta organizatie a devenit cunoscuta pentru promovarea intereselor rusesti in Republica Moldova, cel vehement protestand impotriva arestarii fostului sef al serviciilor secrete moldovenesti, Valeriu Pasat - un prieten fidel al lui Dumitru Braghis si Dmitrii Soin.
    VLADIMIR FILAT – STOP FILAT – START PROCURATURA
    In 1998 a fost sef al Departamentului Privatizarii, iar in 1999 - ministru de stat in Guvernul Sturza. In aceasta perioada a fost subiectul mai multor scandaluri legate de vanzarea avioanelor civile, privatizarea unor fabrici de vinuri din Rusia, trafic de tigari in Romania etc. A fost acuzat ca ar fi favorizat contra unor sume de bani considerabile mai multe persoane si agenti economici la privatizarea patrimoniului statului. A fost implicat intr-un scandal de proportii cu contrabanda de tigari din RM in Romania . A musamalizat acest scandal cu bani grei. In campania electorala din 2001 a fost seful staff-ului electoral al Partidului Democrat si unul din sponsorii principali. Conform datelor oficiale, a contribuit cu 37 mii de lei la campania electorala a PD. Desi figureaza ca director al firmei "Dosoftei SA" din Romania, se stie ca, impreuna cu fratele sau, controleaza si societatea de asigurari "Artas" din Chisinau. Este proprietarul unui imobil, renovat cu spatii moderne pentru oficii, situat la intersectia bd. Stefan cel Mare si Izmail.
    (Sursa: http://www.investigatii.md/index.php?art=55)
    - Cunoscut pentru afacerea Tigareta. Are dosar penal la Parchetul Bucuresti. Este un securist notoriu, acum in rezerva. In perioada studentiei a lucrat in calitate de spion rus in Romania. Este urmarit pentru atentat la siguranta nationala a Romaniei (dosar 00492/1998 Parchetul CSJ Romania).
    - Hot de avioane: - A comercializat ilegal avioane TU-154 «b" ale companiei «Air Moldova".
    - In perioada cand era sef al Departamentului privatizarii a vandut ilegal magazinul «Ocean" din Chisinau.
    - Extras din ziarul «Romania Libera" din 27 aprilie 2007:
    Titlu: «Rusinea Moldovei": «Absolventul controversat Vladimir Filat si-a inceput o afacere la Iasi care i-a permis sa se intoarca acasa ca un om realizat, dar s-a ales cu un dosar penal pentru contrabanda cu tigari".
    - Este groparul industriei de tutun. In martie 1998, conform raportului Departamentului Control Financiar si Revizie al Ministerului Finantelor, a prejudiciat SA «Tutun CTC" cu 1,6 miliarde lei.
    - Extras din ziarul «Ziua" din 23 mai 1999:
    «Actualul Ministru de Stat, Vladimir Filat, este un infractor de rasunet".
    - La sfarsitul anilor 1990, fiecare al 2-lea locuitor al Moldovei suferea de saracie, iar pensiile nu erau achitate de mai bine de un an. In acelasi timp, averea lui V. Filat la acea data, obtinuta prin santaj si coruptie, era estimata la 50 milioane USD, echivalentul a 500.000 de pensii medii anuale.
    Nu va irositi votul!
    (Partea a doua)
    LEONID BUJOR, Aliana Moldova Noastra
    - Un personaj incompatibil cu modernitatea. In 1987‫1990 a detinut functii de raspundere In cadrul organelor de partid din sectorul Buiucani. Este un apropiat al prim‫secretarului CC al PC al RSSM, Ivan Bodiu.
    - In august 1999 ※ aprilie 2005 a detinut functia de pretor al sectorului Centru. Dupa plecarea din aceasta functie avea 3 conturi bancare In strainatate. Majoritatea celor care au virat bani In ele au obtinut terenuri In sectorul Centru al capitalei In perioada cand Bujor era pretor.
    - Printre micile sale afaceri se numara "Afacerea Nisipul". Iarna, pretorul Bujor raporta cheltuieli exagerate la Imprastierea materialului antiderapant, iar profitul Il Impartea cu doi responsabili din cadrul Directiei transport pe unul dintre care Il regasim In lista de candidati la Consiliul Municipal din partea AMN.
    - Lista de pretendenti la functia de consilieri din partea AMN este doldora de indivizi corupti care l-au asistat pe Serafim Urechean In cele mai meschine afaceri si Impreuna cu care Urechean intentiona sa formeze un Guvern atunci cand i-a propus desperat ex-presedintele Petru Lucinschi. Unul dintre acestia este vesnicul sef al Directiei ocrotirea sanatatii, Victor Savin, care vindea functiile de directori de spitale din Chisinau contra unor sume osciland Intre 2200 si 3000 de euro.
    VALENTIN KRILOV, Blocul electoral "Patria-Родина ※ Равноправие"
    - Un sovin pro-rus si pro-separatist care, Intr-un interviu acordat BBC, a pledat pentru semnarea „Memorandumului Kozak" reanimat recent de catre Iurii Zubakov.
    - Daca vrei sa testezi parerea lui Igor Smirnov asupra unei initiative ‫ Intreaba-l pe KrIlov ce crede despre ea. Gandesc la fel si este folosit de regimul separatist pentru raspandirea de iz separatist la Chisinau. Este reactivat de Smirnov atunci cand respectivul are nevoie de ambianta la Chisinau In abordarea unei probleme. Pentru aceasta KrIlov pur si simplu primeste salariu lunar din Transnistria ‫ cate 930 USD.
    - Numele lui, pe post de comentator politic, Il gasim foarte des In stirile agentiei oficiale de la Tiraspol Olvia-press.
    EDUARD MUsUC, Partidul Social Democrat
    Personaj corupt. CCCEC Ii suspecteaza pe el si pe tatal sau Ion Musuc de insusire ilegala a cca 2 milioane de lei si risca de la 10 pana la 25 de ani de puscarie. Este vorba de cunoscuta afacere "SA Mold-Itel ‫ Megadat Com".
    Detalii pe: http://www.moldova-suverana.md/index...ve=1159798415&
    - In cele din urma, Musuc (fiul) a scapat temporar de dosarul penal dupa ce a dat mita 500 mii lei. Tatal sau, Insa, este dat In urmarire internationala. Presa a scris ca Ion Musuc s-ar ascunde In regiunea transnistreana, punandu-se sub protectia regimului separatist.
    Detalii pe: http://politicom.moldova.org/stiri/rom/19263/
    - tinand cont de aceasta, putem presupune fara a da gres ca PSD, condus de Eduard Musuc este Inca o structura politica de la Chisinau finantata de regimul separatist, dar care are menirea sa coopteze voturile electoratului de dreapta. O dovada elocventa In acest sens este plecarea din PSD a lui Oazu Nantoi, cunoscut pentru atitudinea sa anti-separatista.
    CORNELIU CIUREA, Partidul Social Liberal
    - necasatorit
    - Este unul dintre reprezentantii activi ai Lojii Masonice din Chisinau. Misiunea sa este sa racoleze cat mai multi tineri In aceasta structura dubioasa. Calitatea sa de lector universitar In acest sens este un pericol social.
    - Ciurea este un lenos incurabil, adevar pe care Il recunoaste In ziarul „Timpul" din 9 septembrie 2005 la rubrica „Ce vor VIP-urile": Corneliu Ciurea, editorialist "Democratia": „I-as cere (mosului ‫ n.n.) sa-mi asigure dreptul la lene, adica sa stau acasa cat mai multe zile si sa privesc televizorul. De la o vreme, Insa, Mosul nu mai trece pe la mine, de aceea va trebui sa-mi castig dreptul la lene prin lupta".
    Sursa: http://www.timpul.md/Rubric.asp?idIs...&idRubric=1234
    Acesta pare a fi motivul pentru care Corneliu Ciurea vrea sa devina primar de Chisinau. Va imaginati cum va arata Chisinaul sub conducerea unui lenos provenit din tagma masonilor si homosexualilor?
    - Daca vreti sa vedeti lista partiala a exponentilor Lojii Masonice din Moldova ‫ accesati lista candidatilor la functia de consilieri municipali din partea PSL pe:
    http://www.alegeri.md/2007/opponents/psl/list/
    VITALIA PAVLICENCO, Partidul National Liberal
    - Paranoica.
    - Este liderul PNL, partid creat recent prin dezlipirea Vitaliei Pavlicenco si a lui Anatol taranu de AMN, dupa ce Serafim Urechean a esuat In calitatea sa de om al Moscovei la Chisinau. Noua structura politica condusa de Vitalia Pavlicenco este subordonata unor forte politice influente de la Moscova si impusa pe scena politica moldoveneasca ca sa disperseze electoratul cu viziuni pro-romanesti si ca sa poata fi folosita de Rusia pentru organizarea unor provocari la adresa Romaniei. Controversata initiativa privind crearea Uniunii Interstatale Romania-Republica Moldova, relansata de PNL este o dovada graitoare In acest sens. Or aceasta ar Insemna anularea Constitutiei Romaniei si federalizarea ei.
    - Slabiciunile paranoice ale Vitaliei Pavlicenco si provocatoare la adresa Romaniei le putem vedea In initiativa sa aberanta potrivit careia Romania ar trebui sa plateasca pensii cetatenilor moldoveni ajunsi la varsta de pensionare.
    - De fapt, dupa destramarea blocului condos de Serafim Urechean, Rusia a decis sa Intretina In R. Moldova cateva structuri politice:
    PDS, condus de Dumitru Braghis - pe segmental centrist
    PNL, condus de Vitalia Pavlicenko ‫ pe dreapta (pro-romaneasca) a esichierului politic
    Valentin Kralov si Valeriu Klimenko ‫ pe segmentul pro-rus radical-sovin

  2. #2
    Banned woland's Avatar woland reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-12-2005
    Locaţie
    Yoknapatawhpa
    Sex
    M
    Mesaje
    564
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    asa. si pe cine intereseaza ca in chisinau unul are o parere "binevoitoare" fata de poponauti si lesbiene si s-ar putea ca si lui sa ii placa o mataringa in poponet. sau ca nu stiu e corupt?! mie unul chiar nu imi pasa. thread inutil.

  3. #3
    Member vulverine21's Avatar vulverine21 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    08-02-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    162
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de woland Vezi mesajele
    asa. si pe cine intereseaza ca in chisinau unul are o parere "binevoitoare" fata de poponauti si lesbiene si s-ar putea ca si lui sa ii placa o mataringa in poponet. sau ca nu stiu e corupt?! mie unul chiar nu imi pasa. thread inutil.
    perfect de acord ,pe de alta parte si daca ar interesa pe cineva oare in afara faptului ca ar sta si ar privi ce ar putea sa faca???nimica e raspunsul.

  4. #4
    Fan Stiinta Azrael's Avatar Azrael are ceva special... Azrael are ceva special...
    Data de inscriere
    25-08-2006
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    780
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    42.0
    Usergroups:
    apropo noi stam in craiova(majoritatea) ce treaba avem noi cu chisinaul?

  5. #5
    Fan Stiinta cryssa_pink's Avatar cryssa_pink este o comoara de om cryssa_pink este o comoara de om cryssa_pink este o comoara de om cryssa_pink este o comoara de om
    Data de inscriere
    28-02-2007
    Locaţie
    unde vreau
    Varsta
    38
    Sex
    F
    Mesaje
    361
    Mesaje bazar
    68
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    340
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    as merge pe liberali..mai ales ca de curand am citit un articol ..despre cum sunt tratate femeile in Rep. Molodova. . But any way ...suntem in Craiova..deci nu prea are legatura
    si am alergat sa ma gasesc...si-alerg in jurul lumii...

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: