Victorie: Deputatii au adoptat Legea lustratiei


  1. #1
    Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    4,342
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5

    Victorie: Deputatii au adoptat Legea lustratiei

    Legea interzice fostilor demnitari comunisti sa mai detina o serie de functii publice vreme de 10 ani. Proiectul ei a fost adoptat astazi in Camera Deputatilor cu 203 voturi "pentru", 40 voturi "impotriva" si 12 abtineri. Legea va merge la Presedintie pentru promulgare.

    Proiectul Legii lustratiei a primit, pe 27 aprilie, din partea comisiilor juridica si pentru drepturile omului un raport favorabil cu amendamente, reprezentantii PSD exprimand rezerve fata de constitutionalitatea proiectului. PSD a anuntat astazi, inainte de vot, ca va ataca legea la CCR daca va trece de Camera, relateaza NewsIn.

    * Cine este vizat? .... sursă

  2. #2
    De-al casei aelyus13's Avatar aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    05-03-2006
    Locaţie
    living in cyberspace
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    388
    Mesaje bazar
    55
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    548
    Puncte CF
    50.0
    eh, in 20 de ani, dinozaurii s-au pus la adapost, crezi ca ii mai intereseaza? Cat sa mai traiasca, sa le mai arda de functii, etc? Acum au copii mari, actuali si viitori politicieni... ar fi fost buna macar acum 10 ani, poate eram altfel acum ca natiune...

    Ce ne facem cu copiii si nepotii de dinozauri care ne conduc acum? Astia au aceeasi mentalitate, aceeasi educatie..pentru ei nu ar fi buna o lege?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Frectie la picior de lemn .

  4. #4
    Senior Member TheRogue1 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-01-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    587
    Mesaje bazar
    257
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Prietena mea e o tarfa! O arde cu golanii Nu inteleg...ce atata agitatie? Fiecare "pasarica" pe limba ei moare
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

  5. #5
    Junior napogeon's Avatar napogeon reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-07-2006
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    72
    Mesaje bazar
    143
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    14.5
    E bine ca au adoptat-o acum si nu peste 20 de ani , dar era mult mai bine daca legea era aplicata cand trebuia si anume acum 20 de ani .Nu cred ca ea va produce mari schimbari .Din punctul meu de vedere diversiunea este singurul motiv pt care legea a fost adoptata.Suntem prea mici pt jocurile unora.

    E bine ca au adoptat-o acum si nu peste 20 de ani , dar era mult mai bine daca legea era aplicata cand trebuia si anume acum 20 de ani .Nu cred ca ea va produce mari schimbari .Din punctul meu de vedere diversiunea este singurul motiv pt care legea a fost adoptata.Suntem prea mici pt jocurile unora.oricum cei care se vad vizati de aceasta lege au cam predat stafeta copiilor , si nu stiu daca aplicarea ei va mai avea vreo valoare decat una pur teoretica
    Last edited by napogeon; 06-06-2010 at 00:43. Motiv: Automerged Doublepost
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: