AC Schnitzer modifica noul BMW Seria 5 Facelift


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    AC Schnitzer modifica noul BMW Seria 5 Facelift

    Trecuta recent printr-un facelift, actuala generatie a modelului BMW Seria 5 se mai poate lauda acum si cu numeroase imbunatatiri venite din partea specialistilor AC Schnitzer.

    Nu se poate spune ca a trecut foarte mult timp de la lansarea noului BMW Seria 5 Facelift, insa versiunea imbunatatita a automobilului german de clasa mare se poate lauda deja cu un prim pachet de tuning. "Vinovati" de aceasta situatie sunt specialistii AC Schnitzer, care propun numeroase bunatati de ordin tehnic si estetic pentru cei care au pus deja mana pe un exemplar al modelului bavarez.

    Despre ce este insa vorba mai exact? Pai, pentru inceput, meniul celebrei companii de tuning din Aachen aduce un kit aerodinamic restilizat, prelungirea spoilerului fata, ornamentele atasate pragurilor laterale, difuzorul de aer pentru spoilerul spate si eleronul pentru plafon conferindu-i un plus considerabil de agresivitatea noului BMW Seria 5 Facelift. De asemenea, versiunea imbunatatita a automobilului german de clasa mare mai impresioneaza acum si datorita jantelor de dimensiuni generoase, combinate cu o suspensie mai joasa, lista cu modificari vizuale incheindu-se in cele din urma cu accesoriile sport regasite la nivelul interiorului.

    Si asta nu e tot. Asa cum precizam si putin mai sus, specialistii AC Schnitzer au intervenit si asupra gamei de motorizari, rezultatele fiind de-a dreptul spectaculoase:

    Motorizari diesel:

    - BMW 520d: de la 184 CP la 218 CP;

    - BMW 525d: de la 218 CP la 258 CP;

    - BMW 530d: de la 258 CP la 309 CP;

    - BMW 535d: de la 313 CP la 360 CP;

    Motorizari pe benzina:

    - BMW 528i: de la 245 CP la 294 CP;

    - BMW 535i: de la 306 CP la 360 CP;

    - BMW 550i: de la 449 CP la 525 CP.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ift-20842.html
































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Interesant !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumos.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  4. #4
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    O berlina n-au gasit si ei sa tuneze
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: