Alpina B4 BiTurbo Coupe


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Alpina B4 BiTurbo Coupe

    Surprins pana acum in nenumarate poze si filme spion, noul Alpina B4 BiTurbo Coupe ni se dezvaluie in cele din urma in toata splendoarea sa, in primele fotografii oficiale!

    Prezentat in premiera mondiala chiar in cursul acestei zile, in cadrul Salonului Auto de la Tokio, noul Alpina B4 BiTurbo Coupe se bucura de fix aceleasi picanterii tehnice si mecanice precum ultima generatie a sedanului / break-ului B3 BiTurbo. Astfel, alternativa companiei de tuning din Buchloe la viitorul BMW M4 Coupe ascunde sub capota un propulsor twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan circa 410 cai putere si 600 Newton-Metri.

    Adaugam pe lista cu specificatii tehnice si o transmisie automata cu opt rapoarte, de provenienta ZF, plus nelipsitul sistem de tractiune spate, iar primii 100 km/h vin dupa doar 4.2 secunde! Sperai insa la si mai multa performanta? Ei bine, atunci afla ca noul Alpina B4 BiTurbo Coupe este disponibil si intr-o versiune echipata cu sistem de tractiune integrala, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se in acest caz in nici mai mult, nici mai putin de patru secunde. Viteza maxima? 305 kilometri pe ora indiferent de optiunea aleasa!

    In ceea ce priveste aspectul vizual, imbunatatirile operate de specialistii companiei de tuning din Buchloe au fost pastrate si de-aceasta data la un nivel minim, singurele diferente intre noul Alpina B4 Bi-Turbo Coupe si un exemplar BMW Seria 4 stock fiind date de prelungirile spoilerelor fata / spate, de eleronul pentru portbagaj, de sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament si, bineinteles, de jantele cu design multispita, ce masoara un generos 20 de inci. Meniul interior include volan cu design in trei spite, insertii de piele, dar si accente de lemn.

    Pentru cei interesati de achizitionarea noului Alpina B4 Bi-Turbo Coupe, preturile fara taxe pornesc de la 57.647 euro pentru versiunea RWD, respectiv 60.084 euro pentru varianta AWD.
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...upe-20771.html
























    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Imi place !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumos.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: