Aston Martin Rapide a primit un kit de tuning de la Kahn Design


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Aston Martin Rapide a primit un kit de tuning de la Kahn Design

    Tunerii de la Kahn Design au realizat un pachet de modificări pentru Aston Martin Rapide. Pe lângă suspensia sport şi noua evacuare, Rapide primeşte câteva modificări estetice subtile.

    Aston Martin Rapide a primit atenţia englezilor de la Kahn Design. Modelul din Gaydon a primit o grilă faţă nouă, o pereche de fante de aerisire montate pe capotă, etrieri vopsiţi în negru, un set de fante de aerisire alterale, un sistem de evacuare sport, geamuri laterale fumurii şi o suspensie sport. Cei de la Kahn recomandă şi un set de jante RSX-F, cu diametrul de 21 inch, finisate în nuanţa "platinum silver" şi echipate cu capacele centrale originale.

    Noua evacuare a lui Rapide este silenţioasă până la 5.000 rpm, după care începe să producă un sunet mai sportiv decât cel al sistemului standard. Exemplarul din imagini este echipat şi cu un interior realizat la comandă, care include un volan sport îmbrăcat în Alcantara şi un bord îmbrăcat în Alcantara. Cei de la Kahn Design spun că pot să modifice interiorul după preferinţele clientului, neexistând limite pentru programul lor de personalizare.

    Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
    Aston Martin Rapide este oferit doar în compania unei motorizări V12 de 5.935 centimetri cubi, care furnizează 470 CP la 6.000 rpm şi oferă 601 Nm la 5.000 rpm. Rapide are o transmisie secvenţială Touchtronic 2 cu şase trepte, necesită 5.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, şi poate atinge o viteză maximă de 303 km/h. Rivalul său direct, Porsche Panamera Turbo S, are nevoie de 3.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h şi poate atinge o viteză maximă de 306 km/h. Modelul are o transmisie PDK cu şapte trepte şi prezintă un consum mixt anunţat la 11.5 litri la sută.














  2. #2
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Monstru.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumos.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  4. #4
    Senior Member BecKsS's Avatar BecKsS este cel mai nesuferit user de pe acest forum BecKsS este cel mai nesuferit user de pe acest forum BecKsS este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    22-08-2012
    Locaţie
    Loading...
    Sex
    M
    Mesaje
    545
    Mesaje bazar
    1059
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -249
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    vreau si eu :X
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: