Audi R8 Spyder by Regula Tuning


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Audi R8 Spyder by Regula Tuning

    Cea mai noua generatie a supercarului Audi R8 Spyder a fost luata recent la modificat de catre o companie germana pe nume Regula Tuning. Desi nimic nu suna neobisnuit pana aici, tinem sa anuntam inca de pe acum ca rezultatul final va starni numeroase controverse.

    Daca majoritatea tunerilor se multumesc sa opteze numai pentru doua-trei mici imbunatatiri atunci cand vine vorba de modificarea unui supercar, nu acelasi lucru se poate spune si despre germanii de la Regula Tuning. Imediat ce-au pus mana pe un exemplar al ultimului Audi R8 V10 Spyder, specialistii companiei din Schwerte au dat nastere unuia dintre cele mai radicale proiecte vazute vreodata. Dar nu din punct de vedere tehnic, ci estetic.

    Asadar, in timp ce propulsorul V10 de 5.2 litri si 525 cai putere ascuns sub capota a scapat complet neatins, caroseria exoticului automobil de inalta performanta din Ingolstadt s-a ales cu un plus considerabil de agresivitate. Despre ce este insa vorba, mai exact? Pai, pentru inceput frontala a fost accesorizata cu prize de aer de dimensiuni mai mult decat generoase, Audi-ul R8 V10 Spyder lasand impresia ca ar manca kilometri pe paine. Si nu numai...

    Iar asta avea sa fie doar inceputul. Asa cum se poate vedea si in fotografiile oficiale, curentul extrem ales de specialistii Regula Tuning pentru decorarea partii frontale este prezente si la nivelul partii posterioare, lista cu modificari prezenta aici incluzand eleron pentru capota motorului, difuzor de aer pentru spoiler si, din nou, prize de aer supradimensionate. La toate acestea se mai adauga si un set de praguri laterale cu aspect proeminent, in timp ce albul caroseriei este acum acompaniat de accente de gri si insertii de rosu - nuante pe care le regasim si la nivelul jantelor Oxigin Oxrock, care masoara un generos 20 inci.

    Concluzia? Chiar daca pachetul de tuning in cauza va starni numeroase controverse, suntem siguri ca efortul companiei din Schwerte se va bucura si de cativa adepti. Adepti care vor trebui sa scoata pana la 7.950 de euro in cazul in care doresc sa-si transforme radical automobilul din dotare.
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...der-20899.html








    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Putin prea exagerat.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Si-au batut joc de ea
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: