Audi RS5 Cabriolet by ABT


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Audi RS5 Cabriolet by ABT

    In asteptarea sezonului estival, majoritatea companiilor de tuning ale planetei au inceput sa-si indrepte intreaga atentie catre posesorii de autoturisme decapotabile. Exemplul a fost urmat si de germanii de la ABT Sportsline, care au pregatit o noua serie de bunatati destinate modelului Audi RS5 Cabriolet.

    Fiind una dintre cele mai puternice si mai rapide optiuni ale segmentului - cei 450 de cai putere produsi de motorul V8 ascuns sub capota, respectiv cele 4.9 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h vorbesc de la sine, automobilul constructorului din Ingolstadt a scapat in mare parte fara imbunatatiri sinonime cu performanta.

    Si totusi, desi valorile maxime au ramas la exact la acelasi nivel ca in cazul versiunii standard, noul Audi RS5 Cabriolet de la ABT Sportsline se poate lauda cu o viteza maxima de pana la 290 de kilometri pe ora, specialistii celebrei companii de tuning din Kempten scapand de limitarea inutil impusa (am putea spune) de catre inginerii germani.

    Iar asta-i doar inceputul. Pentru a contracara efectele cresterii de 40 km/h asupra sasiului, oficialii ABT Sportsline s-au grabit sa instaleze o suspensie ajustabila pe inaltime, capabila sa reduca garda la sol cu pana la 40 de milimetri. Drept urmare, pe langa un plus de sportivitate vizuala, automobilul constructorului din Ingolstadt se mai mandreste acum si cu o doza extra de manevrabilitate.

    Si daca tot veni vorba de modificarile vizibile, trebuie sa precizam ca acestea lipsesc aproape cu desavarsire, specialistii celebrei companii de tuning din Kempten adaugand in peisajul denumit Audi RS5 Cabriolet doar o noua pereche de jante. O pereche de jante de dimensiuni generoase, finisate in doua culori, imposibil de trecut cu vederea.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...m-h-22198.html





















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    superba.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: