BMW 1M Coupe by LEIB Engineering


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    BMW 1M Coupe by LEIB Engineering

    Poate ca luna trecuta s-a implinit un an de la incetarea productiei impresionantului BMW Seria 1 M Coupe, insa automobilul sport bavarez ramane in continuare unul dintre modelele preferate ale industriei tuningului.

    Nu te lasa impresionat de jantele contrastante Bavaria BC5 Concave, care masoara un generos 20 inci si vin la pachet cu pneuri de inalta performanta marca si modelul Yokohama Advan Sport. De asemenea, ai grija sa nu admiri prea mult nici macar caroseria oferita intr-o combinatie de negru si gri mat, la care se mai adauga si cateva accesorii realizate din fibra de carbon - accesorii precum eleron subtil pentru portbagaj sau difuzor de aer atasat spoilerului spate.

    Nu de alta, dar noul BMW Seria 1 M Coupe de la LEIB Engineering ofera modificari mult mai impresionante de-atat. Iar aici nu ne referim neaparat la sistemul de franare imbunatatit sau la suspensia sport Bilstein, o suspensie ce coboara garda la sol cu cateva zeci de milimetri. De asemenea, atunci cand vorbim de modificari impresionante, nu ne referim nici macar la cei 400 CP si 560 Nm pe care-i livreaza acum propuslorul twin-turbo de trei litri datorita noului ECU, respectiv noului sistem de evacuare Supersprint.

    Atunci cand vine vorba de imbunatatiri demne de mentionat, principala atractie a noului BMW Seria 1 M Coupe de la LEIB Engineering este reprezentata de plusul de pana la 160 CP si 150 Nm, un plus obtinut de specialistii companiei germane de tuning cu ajutorul atat a unei optimizari a unitatii de control, cat si a instalarii unor noi componente de inalta performanta - componente precum turbine mai mari, respectiv sisteme de admisie, racire si evacuare complet revizuite.

    Drept urmare, se poate spune ca noul BMW Seria 1 M Coupe de la LEIB Engineering nu impresioneaza neaparat prin a sa folie negru si gri mat, prin accesoriile sale exterioare realizate din fibra de carbon ori prin jantele contrastante cu o marime de 20 inci. Ceea ce impresioneaza cu adevarat atunci cand vine vorba de ultima creatie a celebrei companii germane de tuning este ascuns de privirile curiosilor si consta intr-un total de nici mai mult, nici mai putin de 500 cai putere si 600 Newton-Metri!
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...-cp-19417.html





















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    Superb.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumos.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: