BMW E46 by Razvan - frumoasa negresa


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    BMW E46 by Razvan - frumoasa negresa

    Timpul ne-a invatat ceva: unui BMW ii sta cel mai bine in straie originale, sau modificat cu elemente originale. Mai mult, eleganta cu care iese din fabrica se pastreaza cel mai bine apeland la un tuning "clean" si folosind accesorii discrete si cuminti. Mergand pe aceasta linie, Razvan a reusit sa obtina un BMW care atrage privirile cu adevarat, fara sa aiba insa eleroane cat deltaplanul si jante cu spinnere.

    Razvan are masina de aproape 3 ani - este vorba de un BMW E46 320i. Insa pasiunea pentru masini si tuning si-a spus cuvantul, asa ca Razvan nu a putut sta departe de modificari. Insa a ales sa faca modificari asa cum tot mai rar vedem - care se asorteaza si se potrivesc cu modelul masinii.

    Primele accesorii schimbate au fost stopurile - cele originale au fost inlocuite cu unele pe led. Tot la exterior, Razvan a mai schimbat si jantele originale pe 17 inci Star Spoke Style 44, cu unele mai atragatoare: Rial Nogaro pe 18 toli. Pasul urmator l-a facut atunci cand a modificat capota si a apelat la aspectul "bad-boy", in care suprafata capotei se prelungeste putin peste faruri, dand o figura mai incruntata masinii. Iar acest lucru este realizat excelent, modificarea nefiind una foarte agresiva. Mai sunt si cazuri in care aspectul de bad-boy este dus la extrem si capota vine pe la jumatatea farurilor, dar aici nu este cazul. Bravo!

    A urmat o modificare destul de simpla, dar cu un efect urias: schimbarea suspensiei. Masina a primit un kit complet de suspensie reglabila V-Maxx, fapt ce i-a permis proprietarului sa-i ofere masinii un aspect mai dinamic, coborand masina simtitor. Dupa o vreme, a mai urmat un upgrade: alt set de jante. Asa ca setul Rial a fost inlocuit cu unul ASA AR1, in configuratie 18x8 pe fata si 18x9 pe spate, cele din urma fiind mai late, cu ET de seria 5. Insa montarea unor jante mai late cu ET care nu este destinat seriei 3 de la BMW, a presupus alta modificare custom: largirea aripilor pe spate, care au fost roluite.

    Razvan dovedeste tuturor inca o data ca jantele unei masini sunt elementul primordial in schimbarea aspectului. Iata ca in urma unui incident, in care a cazut victima o janta, proprietarul a decis sa le schimbe din nou. Dupa lungi cautari, au fost instalate pe masina jantele actuale. Este vorba de un set M Paralel pe 19 inci, in configuratie 19x8.5 pe fata si 19x9.5 pe spate. Odata cu jantele au venit si spoilerele fata si spate M-Tehnik 2, originale BMW. Razvan spune ca din acest kit lipsesc pragurile M pentru ca nu sunt pe gustul sau. Si pana la urma, are dreptate - masina ti-o faci in primul rand pentru tine, asa cum iti place tie, iar acest lucru e cel mai important.

    Tunerului ii sta bine cu tuningul, asa ca au mai urmat modificari. Suspensia V-Maxx deja nu mai era pe placul lui Razvan, care dorea sa coboare masina si mai mult, asa ca a fost inlocuita cu un set D2 Racing varianta RS. Cu aceasta noua achizitie, masina a fost coborata si "lipita de asfalt". Masina a suferit mai multe reglaje la unghiurile de cadere ale rotilor si unghiurile de convergenta, astfel incat rotile sa nu atinga in aripi.

    Pe final spunem doar un singur lucru. Cu siguranta ca amatorii de beculete, sclipici, neoane si bodykit-uri agresive vor incepe sa comenteze. Insa un lucru e cert: Razvan a reusit sa scoata un aspect foarte atragator din masina lui, folosind doar cateva elemente simple, dar importante ale tuningului: jantele, suspensia si mici ajustari la exterior. Prin urmare, mai multa lume ar trebui sa invete ca poti face tuning de efect si reusit fara sa fii tipator si sa obosesti ochii celor din jur, apeland la mici trucuri de tuning.



    sursa : http://www.4tuning.ro/masini-tunate-...resa-7961.html






























    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    E chiar frumoasa!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Frumoasa, foarte frumoasa
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: