BMW M5 Touring by G-Power


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    BMW M5 Touring by G-Power

    Ofera de doua ori mai multa putere decat un Porsche 991 Carrera S si se mandreste ca poate intrece la viteza maxima chiar si un Lamborghini Aventador LP700-4. Dar surprizele nu se opresc aici.

    Au reusit sa bata numeroase recorduri de viteza la volanul vechiului BMW M5, insa germanii de la G-Power nu au de gand sa se opreasca din imbunatatirea acestuia. Totusi, spre deosebire cazurile anterioare, specialistii celebrei companii de tuning din Autenzell au luat acum la modificat versiunea Touring a automobilului bavarez de inalta performanta, rezultatul final coincizand cu cel mai rapid break vazut vreodata.

    Sa o luam insa cu inceputul. Comparativ cu varianta standard, modelul BMW M5 Touring de la G-Power se poate lauda cu prezenta sub capota a doua compresoare ASA T1-316, sistemul de supraalimentare aplicat propulsorului V10 permitandu-i acestuia sa livreze acum rotilor spate nu mai putin de 820 cai putere si 790 Newton-Metri. Drept urmare, primii 100 km/h vin acum dupa doar 4.4 secunde, in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in circa 9.5 secunde.

    Dar surprizele nu se opresc aici. Tot pe lista cu specificatii tehnice mai gasim intiparita si o acceleratie de la 0 la 300 km/h in 25.6 secunde, principala atractie a acestui automobil fiind insa reprezentata de viteza maxima: 362 de kilometri pe ora, ceea ce-i confera modelului BMW M5 Touring de la G-Power titlul de cel mai rapid break din lume.

    Daca nu performantele sunt cele care te atrag la un automobil de aproximativ doua tone, atunci afla ca impresionanta creatie a celebrei companii de tuning din Autenzell se mai poate mandri si cu alte puncte forte. Iar acum nu ne referim neaparat la manevrabilitatea excelenta oferita de suspensia coilover sau la forta de franare uriasa, garantata de discurile carbon ceramice, ci la confortul interior conferit de infinitele insertii de piele si alcantara.

    Si daca tot am ajuns la interior, mai tinem sa precizam si ca toate tehnologia inglobata de catre specialistii G-Power in acest BMW M5 Touring, ce are in prim plan un sistem multimedia accesorizat atat cu tablete iPad, cat si cu un monitor amplasat la nivelul plafonului, ii permite ultimului proiect al tunerului german sa fie sinonim cu cel mai luxos break al momentului. Cel putin din punctul nostru de vedere.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ume-21563.html






















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    Superba,tapiteria pre tare.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    baga-ti-ai pl, 820 cai putere si 790 Newton-Metri

    racheta
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: