BMW M6 Gran Coupe by G-Power


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    BMW M6 Gran Coupe by G-Power

    Nu te lasa pacalit de aspectul complet stock al acestui BMW M6 Gran Coupe. In ciuda lipsei modificarilor exterioare, automobilul bavarez de inalta performanta gazduieste acum in compartimentul motor nu mai putin de 740 CP si 975 Nm. Iar surprizele nu se opresc aici.

    In timp ce marea majoritate a companiilor din industria tuningului si-au indreptat atentia catre versiunile (ceva) mai pamantesti ale BMW-ului Seria 6 Gran Coupe, germanii de la G-Power au trecut direct la imbunatatirea variantei de inalta performanta M6. Primul care a simtit furia - de reusita, bineinteles, specialistilor din Autenzell a fost motorul V8 bi-turbo de 4.4 litri, simpla modificare a unitatii de control si instalarea unui sistem de evacuare din titan urcand valorile maxime pana la un total de 740 de cai putere si 975 de Newton-Metri.

    Din pacate, timpul necesar realizarii sprintului 0 - 100 km/h rezultat in urma acestui tratament nu a fost inca facut public, germanii de la G-Power multumindu-se sa afirme doar ca impresionantul lor proiect de tuning are nevoie de numai 10.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 200 km/h. Asta pe langa viteza maxima care depaseste acum pragul celor 300 de kilometri pe ora.


    Asa cum promiteam si cateva randuri mai sus, surprizele nu se opresc aici. Pe langa cresterea, respectiv scaderea - dupa caz - cifrelor, numerelor si valorilor maxime inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice, BMW-ul M6 Gran Coupe s-a mai ales si cu o pereche de jante forjate pe 21 inch, livrate alaturi de o suspensie ajustabila, plus un sistem de franare accesorizat cu discuri carbon-ceramice.

    Vestile bune continua la nivel de interior, acolo unde germanii de la G-Power au ales sa ne surprinda printr-un meniu similar celui aplicat de Brabus creatiilor sale. Iar aici nu ne referim la insertiile de piele (ce imita fibra de carbon) sau accentele de alcantara ce acopera aproape intreg cockpit-ul, ci la sistemul multimedia ce ofera numeroase produse din gama Apple - inclusiv un iMac si doua iPad-uri.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ala-23713.html

























































    Last edited by Moderator; 18-10-2014 at 13:41.
    God Forgives, I Don't...

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: