BMW Seria 7 UAE Edition - Special pentru Emiratele Arabe Unite


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    BMW Seria 7 UAE Edition - Special pentru Emiratele Arabe Unite

    Fiindca tot ne aflam la capitolul 'Dubai International Motor Show 2011', era si pacat sa nu dam de veste ca (si) bavarezii de la BMW au sosit in Emiratele Arabe Unite cu un automobil extrem de special.

    Cum Emiratele Arabe Unite implinesc luna viitoare 40 de ani de la unificare, bavarezii de la BMW au debarcat la Dubai International Motor Show 2011 cu un automobil aniversar, botezat Seria 7 UAE Edition. Noua-si-speciala creatie are la baza versiunea 750i cu ampatament marit si a fost supusa unui tratament special de divizia Individual a constructorului german.

    Din punct de vedere tehnic, modificarile lipsesc cu desavarsire. Drept urmare, limuzina BMW Seria 7 UAE Edition este propulsata in continuare de acelasi V8 de 4.4 litri dotat cu doua turbine, ce produce 407 cai putere intre 5.500 - 6.400 rpm si 600 Nm intre 1.750 - 4.500 rpm. La fel ca si in cazul versiunii standard, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 5.3 secunde, o performanta deloc neglijabila daca tinem cont ca avem de-a face cu un autoturism de peste doua tone.

    Din punct de vedere estetic, lucrurile stau putin diferit. Intr-o alta ordine de idei, noul BMW Seria 7 UAE Edition este finisat intr-o nuanta de Marakesh Brown, ce atrage toate privirile inca de la prima vedere. Lista cu atingeri speciale continua cu banda cromata - inscriptionata cu '40 years UAE limited edition', prezenta la nivelul porbagajului, interiorul imbracat in piele Platinum Merino si.stema tarii arabe brodata la nivelul tetierelor.

    In ceea ce priveste numarul de exemplare disponibile, specialul BMW Seria 7 UAE Edition va fi fabricat in numai 40 de bucati. Pretul nu a fost momentan anuntat.


    sursa: http://www.4tuning.ro/masini-noi/bmw...ite-11187.html
















  2. #2
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Interioru ala...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: