Aflat pe piata de aproximativ sase ani, actualul BMW Z4 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. Inainte de a-si lua insa ramas bun de la industria auto, roadsterul bavarez le face o noua vizita celor de la Carlex Design. Pentru a doua oara in ultimele doua luni!

Polonezii de la Carlex Design par sa fi prins drag de ultimul BMW Z4, altfel nu ne explicam cum de cel mai nou proiect al tunerului din Bielsko-Biala are la baza... tot un exemplar al roadster-ului bavarez.

Spre deosebire insa de ultima isprava, meniul exterior include acum o nuanta mata de alb pentru caroserie, in timp ce jantele cu buza si design in cinci spite au fost finisate intr-un visiniu contrastant.

Ce mai atenti la detalii nu vor scapa din priviri, de asemenea, nici prelungirile proeminente aplicate spoilerelor fata si spate, eleronul subtil din dotarea portbagajului sau cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare.

Tema sportiva aleasa de polonezii de la Carlex Design pentru modificarea acestui BMW Z4 continua si la nivel de interior, unde in centrul atentiei se regaseste o combinatie clasica de negru si rosu.

In functie de zonele cockpitului, pasagerii au la dispozitie, la pipait, fie insertii de piele, fie accente de alcantara, ornamentele de fibra de carbon din dotarea consolei central completand lista cu bunatati.

Pentru cei interesati direct de acest proiect, tinem sa precizam ca oficialii companiei de tuning din Bielsko-Biala nu s-au grabit sa anunte pretul imbunatatirilor operate. Reamintim, in schimb, ca roadsterul bavarez este disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 36.766 euro.

Gama de motorizari oferita include exclusiv propulsoare pe benzina, atat cu patru, cat si cu sase cilindri in linie. Daca versiunea de baza beneficiaza de 156 CP, varianta de top se poate lauda cu un total de 340 cai putere si 450 Newton-Metri - valori arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.8 secunde, cat si pentru o viteza maxima limitata la 250 kilometri pe ora.

Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...-z4-23975.html