Chevrolet Aveo by Laurentiu: multimedia si carbon la discretie


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Chevrolet Aveo by Laurentiu: multimedia si carbon la discretie

    Nu putine sunt masinile cuminti, de familie, pe care nu te-ai astepta vreodata sa le vezi modificate. Din aceasta categorie face parte si micul sedan Chevrolet Aveo. Insa iata ca si aceasta masina se poate modifica si poate iesi un rezultat final interesant.

    Masina de baza este un Chevrolet Aveo LT, varianta Platinum, adica cu cele mai multe optiuni. Si aici discutam de o vopsea la exterior speciala, Urban Grey, scaun sofer reglabil pe inaltime, cotiera, geamuri electrice fata si spate, oglinzi exterioare incalzite, reglabile electric si rabatabile manual, inchidere centralizata cu telecomanda, alarma, roata rezerva de dimensiuni reduse, computer bord, volan si Schimbator de viteze imbracat in piele, aer conditionat automat (Climatronic), airbaguri frontale si laterale sofer si pasager, ABS, proiectoare ceata, servodirectie, volan reglabil pe inaltime, bancheta spate rabatabila, deschidere portbagaj din buton interior sau din telecomanda.

    Insa chiar daca masina de baza a fost una foarte dotata din fabrica, nu a fost deajuns pentru proprietar. Si tocmai de aceea, acest Aveo a suferit o foarte lunga serie de modificari. Acestea au inceput in vara lui 2010, cand masina avea deja 70.000 de kilometri.

    Pentru economie si pentru ca oricum nu vorbim in acest caz de o masina de competitie, a fost montata o instalatie GPL Tomasetto cu rezervor toroidal. A urmat o colantare exterioara cu negru mat pe capota, plafon si portbagaj. Tot pentru a contribui la un aspect mai inchis la culoare, s-a apelat si la o colantare la interior cu 3D Carbon pe bord, fete usi si consola de schimbator. Geamurile au fost si ele dotate cu folii autorizate, dar si pe geamurile din fata.

    Sistemul de iluminat a fost si el imbunatatit. Faruri + Stopuri + Semnalizari laterale custom; Farurile desfacute, vopsite negru mat, adaugat folie carbon 3D, pozitie custom pe LED-uri, montat lupa + xenon 6000k 55W; stopurile desfacute, vopsite negru mat si adaugat pe geam folie cu tenta fumurie; semnalizari laterale inlocuite. Ai inteles? Iar pe proiectoare a fost instalat un xenon 3000k de 35 W.

    A urmat montarea unui sistem de spalare a farurilor, iar cel original de spalare a parbrizului a fost schimbat cu unul de tip Insignia, cu duze de tip perdea si stergatoarele au fost inlocuite cu unele Bosch Aero Twin.

    Insa poate cele mai multe modificari le-a avut de suferit sistemul audio. Totul a inceput cu o antifonare totala a habitacului si a portbagajului. Si acum, sa va tineti bine... Ei bine, multimedia in masina a fost inventata in acest Aveo! Unitatea centrala este un Car PC de ultima generatie, conectat la doua ecrane in tetiere si la un PlayStation 2. Evident, sunetul se aude in sistemul audio foarte complex.

    Acesta este format din 4 amplificatoare; 8 difuzoare; 2 subwoofere. In portierele fata difuzoare JBL GTO 6536E, in stalpi tweetere, amplificate de JBL GTO 75.2, in portierele spate difuzoare JBL GTO 6528 amplificate de JBL P80.2, in tabla de sub luneta difuzoare JBL T595 amplificare de JBL GTO 75.2, in portbagaj doua subwoofere JBL GTO 1202D amplificate de JBL GTO 7001. Cabluri 25mm alimentare curent +borne aurite + condensator 1F se ocupa cu transferul de energie si putere direct in difuzoare, fara ca bateria sa aiba de suferit.

    Tot la capitolul multimedia mai bifam camere parcare fata (activare pe buton) si spate (activare la cuplarea marsarierului), pachetul CB format din statie Bytrex Pro-M4 HP + Antena Alan S9 + prindere fixa pe plafon, detector Radar Beltronics PRO RX65, camera in parbriz care filmeaza tot ce se intampla in fata masinii si convertorul 12v-220v, pentru cine mai are nevoie de un laptop, etc...

    Au mai urmat cateva imbunatatiri, legate de confort. Incalzire in scaunele fata, baterie Varta Blue Dynamic noua, cumparata anul acesta, etriere + tamburi vopsiti cu rosu, montat inca o plafoniera pt locurile din spate, pornirea avariilor la cuplarea marcharierului, butoane inchidere centralizata pe bord si lista poate continua.

    Si continua! La motor s-au facut mici modificari, s-a scos rezonatorul de pe traseul admisiei + schimbat filtrul aer cu unul de la FilcoR + obturat EGR + bujii Brisk 3+1 + imbunatatit traseul de alimentare cu curent si masa.

    Si tot mai continua! La interior, atmosfera a fost cu adevarat realizat prin intermediul luminilor. Iluminare motor - habitaclu (plafon + pedale + torpedo + sub torpedo + sub scaune + sub usi) - portbagaj, in doua culori: alb (in poze are o nuanta albastruie, din cauza aparatului) si verde, activare separata in functie de preferinte. Iluminare verde sub masina, iluminare butoane geamuri electrice, iluminare numar spate cu leduri.

    Iar ultimele modificari facute de proprietar sunt si ele interesante si de efect. Cheia originala a fost inlocuita cu una de tip briceag, a fost montata semnalizare cu impuls - clipoceste de 3 ori la o atingere, becuri semnalziare Crom/Silver vision in faruri si stopuri, pedale sport; portbagaj clean (dat jos scrisuri, acoperit gaura de la cheie), covorase dedicate din material textil pentru vara si cauciuc pentru iarna, Alarma Viper HD 5902/7901 , utlimul model + pornire din telecomanda, senzor anti-ridicare/tractare, shock, geam spart, dublu-perimetru.

    Si garda la sol a fost putin modificata, in primul rand datorita unor arcuri sport ce au lasat masina mai jos cu 40 mm, dar si a jantelor Dezent RB Dark 17" cu anvelope 205/40/17 fata si 215/40/17 spate, cu anvelope ce au profil mic.

    In sfarsit, lista modificarilor a luat sfarsit. Cel putin, pentru moment! Nu stim ce-i va mai nascoci proprietarului, ca mai multe modificari mici, dar cu efect mare, nu am mai vazut niciodata! Rezultatul final este unul interesant, iar interiorul masinii nu arata deloc incarcat, asa cum te-ai astepta de la o masina care are o lista atat de lunga cu imbunatatiri.




    sursa : http://www.4tuning.ro/masini-tunate-...tie-11720.html

































  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumusel..
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Nu imi plac neoanele...parca sunt dintr-un club satesc!

  4. #4
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Senzatie mai ales cu luminile alea sub ea
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: