Chevrolet Corvette Z06 Convertible


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Chevrolet Corvette Z06 Convertible

    Peste jumatate de secol. Atat a trecut de cand americanii de la Chevrolet nu au mai oferit un Corvette Z06 decapotabil, insa asteptarea pare sa fi meritat pe deplin.

    Urmand a debuta in premiera mondiala cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto de la New York, ce ia startul peste numai doua zile, noul Chevrolet Corvette Z06 Convertible se bucura de aceleasi caracteristici tehnice si estetice precum versiunea sa cu plafon fix.

    Asadar, si in cazul de fata atractia principala este reprezentata de un propulsor supraalimentat cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri, ce promite sa puna la dispozitia rotilor spate cel putin 625 de cai putere si 860 de Newton-Metri.

    Adaugam pe lista cu bunatati de mecanice si o transmisie manuala cu sapte rapoarte - care, din 2015, va fi acompaniata de o cutie automata cu opt trepte disponibila in mod optional, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h ar trebui sa se realizeze in mai putin de 3.5 secunde.

    Vestile bune nu se opresc insa aici. In ciuda acoperisului sau retractabil, capabil sa se faca nevazut in doar cateva zeci de secunde, noul Chevrolet Corvette Z06 Convertible se poate lauda cu aproape aceeasi greutate precum a variantei Coupe.

    Secretul acestei reusite? Structura din aluminiu pregatita de inginerii companiei americane de automobile care, asa cum anuntam si la lansarea versiunii cu plafon fix de la inceputul acestui an, ofera deja un plus de rigiditate (20 de procente, mai exact) comparativ cu generatia anterioara.

    Asadar, acestea fiind spuse, noul Chevrolet Corvette Z06 Convertible beneficiaza de toate caracteristicile necesare pentru a ocupa un loc fruntas in topul celor mai avansate (din punct de vedere tehnologic) si performante decapotabile ale momentului.

    Mai mult de-atat, supercarul american nu dezamageste nici atunci cand vine vorba de aspectul vizual, lista cu atractii principale incluzand in cazul de fata un kit aerodinamic agresiv stilizat, plus jante ultra-usoare cu dimensiuni de 19, respectiv 20 de inci - fata / spate.

    In ceea ce priveste interiorul sau, noul Chevrolet Corvette Z06 Convertible impresioneaza in special prin numeroasele sale insertii de piele, oferite in compania unor accente de aluminiu, respectiv ornamente realizate din fibra de carbon.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tari/of...ble-22207.html








































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    arata bine rau.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: