Dacia Duster negru mat si tunat de Elia


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Dacia Duster negru mat si tunat de Elia

    Chiar daca cei de la Dacia nu au adus nici o premiera mondiala la cea de-a 64-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt, constructorul roman s-a aflat si de aceasta data in centrul atentiei. Mai exact, la standul germanilor de la Elia, un exemplar modificat al SUV-ului Duster atragea toate privirile asupra sa.

    Botezata Dacia Duster Darkster, ultima creatie a companiei germane de tuning se remarca in special printr-un exterior finisat in negru mat. In plus, pe langa aspectul sinistru pe care il confera automobilului construit la Mioveni, folia utilizata promite sa aiba si un aspect practic - acela de a tine zgarieturile departe de culoarea originala a caroseriei.

    Lista cu modificari continua cu un bullbar impresionant, specialistii de la Elia montand in partea din fata si o noua grila frontala, ce se remarca prin accentele cromate. De asemenea, numeroase ornamente cromate se regasesc si la nivelul pragurilor laterale sau spoilerului spate, pachetul de tuning culminand cu jantele de dimensiuni generoase si cauciucurile cu talon mai mic.

    La final, noua Dacia Duster Darkster se mai poate lauda si cu evacuarea sa dubla, eleronul pentru plafon sau portbagajul suplimentar ce domneste deasupra acoperisului. In plus, viitorii pasageri vor fi serviti si cu un interior usor restilizat.

    Intr-o alta ordine de idei, ultima creatie a germanilor de la Elia poate fi considerata partenerul perfect pentru excursile la munte - mai ales daca tinem cont de capabilitatile SUV-ului Dacia Duster si pretul acestuia. Totusi, misteriosul Darkster are doua mari defecte: jantele pe 18 inci cu pneuri cu talon mic si pretul de achizitie de aproximativ 28.000 euro.


    sursa : http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...lia-10395.html












    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumos .
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Senior Member Sabinth's Avatar Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta Sabinth este deja o vedeta
    Data de inscriere
    02-01-2010
    Locaţie
    L.A.
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    530
    Mesaje bazar
    524
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    1377
    Puncte CF
    4.5
    frumos...dar in loc de piele in interior are ...huse? se observa la tetiere....in rest e super draguta! bv
    Every new day is another chance to change your life!...

  4. #4
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Dragut

  5. #5
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    reusit
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: