Ford F-150 by Carlex Design


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Ford F-150 by Carlex Design

    Adio plastice antipatice si neprietenoase, bun venit insertii de piele, accente de alcantara si ornamente realizate din lemn masiv!

    Automobilele americane nu au impresionat niciodata prin calitatea materialelor interioare, insa acest lucru nu mai reprezinta deja nici un secret pentru nimeni. Si totusi, ce se intampla atunci cand ai ajuns la limita rabdarii si-ti doresti neaparat sa scapi de plasticele antipatice si neprietenoase ce inconjoara cockpit-ul masinii din dotare?

    Ei bine, in cazul in care esti dispus sa investesti o suma generoasa de bani, solutii se gasesc... destule. Inclusiv o redecorare completa a interiorului, asa cum s-a intamplat in situatia de fata, unde specialistii polonezi din cadrul companiei Carlex Design au transformat radical interiorul unui exemplar al popularei camionete Ford F-150.

    Iata insa despre ce este vorba, mai pe indelete: spre deosebire de modelul standard, proiectul Ford F-150 semnat de tunerul Carlex Design se poate lauda, in primul si in primul rand, cu o plansa de bord imbracata integral in alcantara de culoare maronie si accesorizatata atat cu ornamente din lemn, cat si cu cusaturi contrastante.

    Cu aceeasi alcantara de culoare maronie ne mai intalnim si la nivelul plafonului, respectiv montantilor, materialul cu pricina fiind, de asemenea, oferit si in compania unor insertii de piele neagra, respectiv cusaturi contrastante atat la nivelul volanului cu design in patru spite, cat si la nivelul scaunelor sau fetelor usilor cu deschidere opusa.

    Si daca tot am ajuns la fetele usilor, ei bine... trebuie sa precizam ca aici mai regasim si numeroase ornamente realizate din lemn, exact ca cele pe care le-am intalnit la nivelul consolei centrale sau cotierei fata. Drept urmare, multumita specialistilor polonezi, populara camioneta Ford F-150 se mandreste acum cu un interior caracteristic unei limuzine, cu materiale dintre cele mai fine.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...150-21982.html




















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    arata impresionant cu pielea intoarsa in prim-plan.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: