Ford Focus by Adrian - Doua luni de tuning la maxim!


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Ford Focus by Adrian - Doua luni de tuning la maxim!

    E vara, e soare ... tuningul e in floare! Iar asta se vede la fiecare colt de strada, in fiecare garaj si, bineinteles, in bugetul de vacanta vitregit pana la limitele absolutului, dar totul cu un scop bine pus la punct. Adrian a reusit din timp record - doar doua luni! sa schimbe look-ul stock de timid al Focusului din dotare. Asta cere o prezentare ca la carte, nu?

    Lui Adrian a inceput sa-i incolteasca in minte ideea de a-si modifica masina inca de pe vremea cand era fericitul posesor al unui Ford Focus, alt Ford Focus decat cel de astazi, tot in doua usi si .. culmea! tot albastru. "Singurul lucru pe care mi l-am permis atunci a fost sa ii cumpar un set de jante care, oricum, nu s-au potrivit deloc", marturiseste astazi Adrian.

    Totusi, a fost suficient cat sa capete curaj in demararea noului proiect: un nou Ford Focus 1.6 Ti-VCT 2006, benzina, 2 usi, hatchback, versiunea de echipare Sport. Iar Adi nu a pierdut timpu' deloc ... E adevarat, Internetul i-a oferit suport in procesul de documentare, chiar si faptul ca masina avea un kit exterior de la bun inceput - este a treia din cele cinci Ford Jeans Edition echipate si vandute de Colina Motors si a venit la pachet cu bodykitul Mating, arcuri sport OMP, a contribuit poate la planul de redesign pus la cale de Adi. Treptat, desigur.

    "Gropile omniprezente pe soselele din Romania au dus la distrugerea partii de jos a ambelor spoilere. Atunci s-a infiripat in minte ideea de a o modifica ... insa niciodata nu m-am gandit ca o simpla modificare va avea ca rezultat final modificarea exterioara a intregii masini!", isi aminteste astazi fericit.

    Mai intai, Adi a imbinat utilul cu placutul. Spoilerul fata a fost scurtat si modelat cu fibra de sticla, iar spoilerul spate, compus din doua piese pe care in final au fost unite, a tot fost modelat si remodelat cu fibra pana cand s-a obtinut rezultatul care poate fi, de altfel, admirat si astazi. Pentru un look mai clean, s-a renuntat inclusiv la protectia superioara din plastic.

    Cat priveste capota, aceasta a fost prelungita cu fibra de sticla si remodelata pana la ultimul detaliu, pentru o imbinare perfecta cu celelalte elemente. Mai tarziu, Adi a inlocuit farurile standard cu un set Angel Eyes, cu fundal negru si lupa Sonar, plus un kit xenon (faza scurta). De asemenea, la scurt timp dupa aceea au aparut in scena si stopurile Sonar, pe LED, si plasa ABS Lester. Si asta nu e totul!

    Antena exterioara a fost inlocuita cu una interioara, bine ascunsa in capitonajul plafonului, iar bandourile laterale si siglele fata/spate au disparut cu desavarsire. In plus, geamurile fata/spate sunt cu grad de opacitate diferita, in timp ce jantele, etrierele, evacuarile finale, plafonul si eleronul se lauda cu o foarte impunatoare nuanta de negru mat.

    La final, Adrian s-a orientat si catre un mini upgrade la motor. Mai exact, pentru o admisie mai permisiva, el a montat un filtru sport K&N. Se va opri aici? Cu siguranta nu. Cel putin cat priveste partea estetica, are planuri mari - "As vrea sa schimb culoarea LED-urilor de la bord si cd, poate o tapiterie din piele, un set de distantiere pentru roti (20 mm fata, 30 mm spate) ..."

    Asadar, daca "Mad Mat", asa cum este alintata bestia pe patru roti, n-ar fi ... nu s-ar mai povesti! Adrian a reusit sa transforme un Focus timid intr-o prezenta foarte indrazneata pe strazile Bucurestiului. Felicitari!


    sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate-...rian-6689.html




















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    A meritat efortul...ar fi frumos daca ar modifica si motorul!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: