G-Power modifica noul 1M Coupe


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    G-Power modifica noul 1M Coupe

    O noua unitate de control, cateva modificari la nivelul admisiei, plus alte mici ajustari, iar modelul BMW Seria 1 M Coupe este gata sa performeze la acelasi nivel sau chiar mai bine decat legendarul M3 E92 Coupe.

    Livrat in compania unor valori impresionante inca din fabrica, precum 340 cai putere, 500 Newton-Metri, 0 - 100 km/h in 4.9 secunde si viteza maxima limitata la 250 km/h, noul BMW Seria 1 M Coupe este unul dintre putinele automobile despre care se poate spune ca nu mai are nevoie de nici un fel de imbunatatire. Totusi, germanii de la G-Power par sa nu fie de acord cu aceasta afirmatie. Drept urmare, celebra companie de tuning din Autenzell s-a pus pe croit numeroase bunatati, ce vizeaza in special aspectul tehnic al modelului bavarez de inalta performanta.

    O noua unitate de control, cateva modificari la nivelul admisiei, plus alte mici ajustari, iar propulsorul twin-turbo ascuns sub capota promite sa puna acum la dispozitia celui aflat la volan un total de 435 cai putere si 590 Newton-Metri. Drept urmare, multumita plusului de 95 CP si 90 Nm proaspat aparut in peisaj, impresionantul BMW 1M Coupe reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 4.5 secunde, in timp ce viteza maxima urca lejer pana la pragul celor 300 de kilometri pe ora.

    Iar asta nu e tot. Pentru a face fata imbunatatirilor operate la nivelul motorizarii de trei litri, trenul de rulare a fost si el modificat, specialistii G-Power optand pentru o suspensie ajustabila de tip coilover, plus un sistem performant de franare, echipat cu discuri de pana la 396 milimetri. De asemenea, jantele standard au fost inlocuite cu unele pe 20 inci, in timp ce contactul cu asfaltul are loc acum prin intermediul unor pneuri Michelin, ce masoara 255/30 ZR 20 pe fata si 295/25 ZR 20 pe spate.

    Pentru cei interesati, lista cu preturi a pachetului de tuning dezvoltat de G-Power pentru modelul BMW Seria 1 M Coupe arata in felul urmator:

    10.238 euro pentru cresterea de putere, plus sistemul de evacuare realizat din titan (costurile de instalare nu sunt incluse in aceasta suma);
    4.474 euro pentru jante, plus pneuri;
    1.721 euro pentru suspensia coilover;
    26.238 euro pentru sistemul de franare (versiunea cu discuri ceramice);

    ori

    11.252 euro pentru sistemul de franare (varianta cu discuri de otel).



    sursa : http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...upe-15364.html












  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Super.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Dragut
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: