Iata noul Volkswagen Passat!


  1. #1
    Senior Member vendeta's Avatar vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor vendeta este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-12-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    824
    Mesaje bazar
    1401
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    920
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:

    Iata noul Volkswagen Passat!

    Incepem sa vedem premierele de la Salonul Auto de la Paris, iar acum priviti noul VW Passat. A saptea generatie, dupa cum spune Volkswagen, dar – in spiritul reducerii costurilor, promovat agresiv si clar cu ultima generatie Golf – este o mare sansa ca sub caroseria noua sa fie acelasi Passat pe care il stiati deja. Adica nemtii au pastrat platforma si au venit cu un nou design. Stim cu totii ca foarte multi romani sunt mari fani Passat, in ideea in care VW a marit constant dimensiunile masinii si a ajuns la un nivel bun si oarecum pretentios al materialelor de interior si finisarilor. Bineinteles ca si pretul a crescut. Constant.

    Generatia a7a de la Pasat :
    Designul este unul semnat de Klaus Bischoff (seful de design VW) si Walter de Silva (de care sigur ati auzit) si – cu toata sinceritatea – va spun ca nu-mi place. E clar, arata mai bine decat modelul pe care il inlocuieste, dar nu este ceea ce trebuie. Inteleg faptul ca marea majoritate a clientilor de VW nu vor ceva exotic si pasional, dar deja VW este mult prea rigid. Asa vad si noul Passat, extrem de rigid si nu era cazul. Nu trebuie neaparat sa faca ceva in genul Seat (pentru ca detin marca Seat), dar nici chiar asa.

    Dincolo de cromul grilei, linia de LED-uri din faruri si structura high-tech a farurilor, nu este nimic deosebit. O silueta masiva, fara acel ceva care sa te atraga. Si nici spatele nu arata neaparat mai bine. Imi plac noile stopuri, doar ca par prea mici pentru dimensiunile masinii.

    Si va spuneam ca s-ar putea sa incerce sa nu schimbe chiar tot! Si nici n-au schimbat tot, desi in comunicatul de presa spun ca doar plafonul (!) este neschimbat. Ei bine, portierele spate arata la fel si cele din fata sunt foarte asemanatoare cu ceea ce are generatia care isi incheie ciclul de productie.

    Nici interiorul nu este o noutate. In mare parte este cel de pe actualul Passat CC, cu mici modificari. Cum ar fi adoptarea uni ceas analogic pe consola centrala. De ce? Nu stiu si nici nu are sens. Un ceas analogic, cromat, se potriveste modelelor de lux. Eventual britanice. VW Passat e departe de asa ceva. Nu avea nevoie de asa ceva. In afara de chestia asta, o sa aveti probleme in a deosebi interiorul noul VW Passat de cel al actualului Passat CC.

    Gama de motorizari este – ca de obicei – completa. 4 motoare pe benzina acopera cam orice fel de pretentii. Se pleaca de la motorul de 1,4 litri TSI cu 122 CP, se continua cu unul de 1,8 litri TSI si 160 CP si se ajunge la penultimul motor pe benzina, cel de 2 litri TSI cu 210 CP. Cel ami puternic motor pe benzina este cel V6 de 3,6 litri si 300 CP.

    Gama motorizarilor diesel debuteaza cu noul motor de 1,6 litri si 105 CP. Acesta, daca este comandat impreuna cu tehnologia BlueMotion, ofera un consum mediu de doar 4,1 litri/100 km. Daca 105 CP nu sunt suficienti, se poate comanda motorul TDI de 2 litri, care vine – ca si pana acum – in doua versiuni de putere, 140 CP si 170 CP.

    La nivelul transmisiilor nu va asteptati la suprize. Cutii manuale sau DSG, dar, pentru prima data pe un Passat, va fi oferit diferentialul XDS, cel care este prezent in serie la hothatch-urile din grupul Volkswagen.

    Daca e un capitol unde admir noul Passat este acela al echipamentelor de siguranta si confort. Echipamente pe care multi concurenti nu le ofera. Evident, se vor plati multi bani pentru ele, dar sunt acolo, pe lista de optionale.

    Intre acestea, trebuie amintit sistemul “City Emergency” care franeaza automat cand este detectata o coliziune iminenta cu masina din fata (la viteze sub 30 km/h). Da, mai exista consttructori care ofera acest gen de sistem, dar cel de la VW mai are o functie – accelereaza daca “simte” o coliziune cu masina din spate si daca in fata este liber (ca sa nu provoace un alt impact).

    Am criticat masina asta, pentru ca nu e ceea ce as vrea eu sa fie. Mult prea rigida, din punct de vedere estetic!! Asta nu inseamna ca voi nu va puteti spune parerea, sincera, in comentarii. Si as aprecia daca ati face-o!

    Sursa:Motorstory.ro
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

  2. #2
    Addicted! N.Andrei's Avatar N.Andrei este deja o vedeta N.Andrei este deja o vedeta N.Andrei este deja o vedeta N.Andrei este deja o vedeta N.Andrei este deja o vedeta N.Andrei este deja o vedeta N.Andrei este deja o vedeta N.Andrei este deja o vedeta N.Andrei este deja o vedeta N.Andrei este deja o vedeta N.Andrei este deja o vedeta
    Data de inscriere
    20-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    1,547
    Mesaje bazar
    204
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1978
    Puncte CF
    5.5
    Usergroups:
    Nu prea impresioneaza ...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Member bigfoot's Avatar bigfoot reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    08-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    147
    Mesaje bazar
    88
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1
    Puncte CF
    16.0
    Citat Mesaj iniţiat de dolce_boy Vezi mesajele
    Nu prea impresioneaza ...
    bau eu am inghitit in sec de m-a luat nevasta: "la ce te uiti??"
    e superb!

  4. #4
    Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    4,639
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    In prima poza daca te uiti pe potiunea usa(spate)-tripla e exact Aveo .
    Fata nu e prea reusita din cauza farurilor care seamna prea mult cu cele de pe polo, poate mergea mai bine daca era invers si spoler-ul ala prea tesit in zona numarului.
    Last edited by andrei.andrei; 30-09-2010 at 19:04.

  5. #5
    Banned Dr.Waly's Avatar Dr.Waly reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-04-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    113
    Mesaje bazar
    453
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    hai ma ca e draguta masina.cine n-ar vrea una?!?

  6. #6
    Senior Member dummy's Avatar dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-08-2006
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    852
    Mesaje bazar
    363
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    1166
    Puncte CF
    29.0
    varianta break arata bine ... berlina are curu naspa ...

    simplicity is the ultimate sophistication

  7. #7
    Senior Member bear_king's Avatar bear_king este o comoara de om bear_king este o comoara de om bear_king este o comoara de om bear_king este o comoara de om bear_king este o comoara de om
    Data de inscriere
    21-06-2010
    Locaţie
    Stuttgart / Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    963
    Mesaje bazar
    253
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    427
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumusica !

  8. #8
    Member bigfoot's Avatar bigfoot reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    08-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    147
    Mesaje bazar
    88
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1
    Puncte CF
    16.0
    Citat Mesaj iniţiat de dummy Vezi mesajele
    varianta break arata bine ... berlina are curu naspa ...
    Ai dreptate. Varianta break arata bestial. Asta imi place cel mai mult & interiorul. (mai putin ceasul)
    [peste 7-8 ani o sa ne-o permitem si noi - second, bineinteles

  9. #9
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    La exterior au schimbat ceva, dar la interior parca e acelasi bord... oricum e mai draguta.

  10. #10
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    La interior nu vad schimbari majore iar la exterior, din profil , zici ca e Skoda Octavia

  11. #11
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    spatele e cam "naşpetuţ" in rest arata bine
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: