Jaguar XJ 2014


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Jaguar XJ 2014

    Intrata in al patrulea an de productie, actuala generatie a limuzinei britanice Jaguar XJ a primit cateva imbunatatiri pentru a face fata avalansei de noutati aduse de recent lansatele Audi A8 Facelift si Mercedes S-Class W222.

    Bucurandu-se de acelasi aspect neconventional - singurele modificari exterioare constand in aparitia unor noi jante forjate pe 18 inci, noul Jaguar XJ 2014 promite un plus considerabil de confort si lux interior, suspensia spate revizuita in cazul variantei cu ampatament marit si scaunele posterioare dotate cu masaj in trei moduri diferite reprezentand o prima dovada in acest sens.

    De asemenea, versiunea imbunatatita a limuzinei britanice se mai lauda si cu un nou sistem multimedia ce aduce cu sine doua ecrane tactile cu o diagonala de pana la 10.2 inci fiecare, viitorii cumparatori mai avand la dispozitie si posibilitatea de a opta pentru un sistem audio de inalta fidelitate, marca Meridian, ce "scoate" pana la 1300 watt prin cele 26 de difuzoare din dotare.

    Si asta nu e tot. Pe langa picanteriile mai sus enumerate, noul Jaguar XJ 2014 mai include pe lista sa cu atractii principale si o cotiera centrala spate complet redesenata care, la nevoie, poate fi ridicata si folosita pe post de al treilea scaun. Mult mai important decat tot ce-am enumerat pana acum insa este plafonul regandit in partea posterioara pentru a oferi pasagerilor de aici un plus de spatiu la nivelul capului.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, versiunea imbunatatita a limuzinei britanice se bucura de prezenta acelorasi propulsoare ca si pana acum, cu mentiunea ca unitatea turbo de doi litri si 240 cai putere a primit un sistem start/stop pentru a oferi o doza extra de eficienta. Pentru cei care nu dau insa doi bani pe eficienta, ci viseaza la un maximum de performanta, noul Jaguar XJ 2014 poate fi comandat si intr-o varianta R, ce ascunde sub capota un V8 supraalimentat de cinci litri si 510 cai putere.
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-noi/jag...era-19666.html




























    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    Ma omoara de tot...o iubesc!








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    frate parca sunt nave spa

  4. #4
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Super.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: