Maybach aduce la Frankfurt modelul aniversar Edition 125


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Maybach aduce la Frankfurt modelul aniversar Edition 125

    Maybach s-a întrecut din nou pe sine la Frankfurt. Constructorul de lux a venit cu o limuzină aniversară, botezată Edition 125, creată în cinstea venerabilei vârste pe care o împlineşte Mercedes.

    Deşi nu traversează o perioadă foarte roz, Maybach a ţinut să celebreze anul acesta cei 125 de ani împliniţi de Mercedes, fratele de concern. Constructorul de lux a dezvăluit un model aniversar, botezat Edition 125, bazat pe versiunea de serie 57S.

    Produs într-un singur exemplar, Maybach Edition 125 se bucură de o cotieră embosată cu laser cu logo-ul mărcii, lumină ambientală şi o serie de accesorii de personalizare noi în gama brandului de lux. Tot la interior, limuzina oferă un torpedou pe care apare încrustată semnătura lui Wilhelm Maybach, cusături argintii contrastante pentru tapiţeria din piele şi inserţii piano black şi piano silver la nivelul planşei de bord.

    La exterior, modelul se bucură de o finisare în două nuanţe exclusiviste, Tahiti Black şi Patagonia Silver, precum şi de un set de jante impunătoare, cu dimensiune de 20 de inch.

    Odată cu lansarea ediţiei speciale aniversare, Maybach a anunţat şi operarea unor modificări de ordin mecanic sub caroseria modelelor 57S şi 62S. Ambele primesc 18 cai putere în plus, reuşind să totalizeze 630 de cai. Nivelul mediu al consumului scade şi el la 15.8 litri la 100 de kilometri, iar valoarea emisiilor se opreşte la 368 de g/km. Alături de această revizuire a propulsorului, Maybach promite şi o serie de modificări estetice discrete.

















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Sa il arate cineva lui Becali
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: