Pentru suma de numai 1.599 euro, germanii de la mcchip-dkr sunt gata sa transforme noul BMW M4 Coupe intr-un supercar-killer. Situatia se aplica si in cazul ultimei generatii a modelului M3 Sedan, bineinteles.

Dezvaluite in premiera mondiala la inceputul acestui an, noile BMW M3 Sedan si M4 Coupe au reusit sa ia prin surprindere intreaga planeta, in special multumita performantelor sale. Iar aici nu ne referim neaparat la cei 431 de cai putere si 550 de Newton-Metri din dotarea propulsorului biturbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, ci mai degraba la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, de numai 4.1 secunde atunci cand se opteaza pentru transmisia DCT cu sapte rapoarte oferita in mod optional.

In ciuda propunerii lor generoase, noile BMW M3 Sedan si M4 Coupe nu au scapat pentru prea mult timp nemodificate, industria tuningului venind cu o avalansa de imbunatatiri in ultima perioada de timp. Printre companiile care s-au incumetat sa ia la slefuit cele doua giuvaere din Munchen se numara si mcchip-dkr, germanii anuntand recent atat un Stage 1 de 510 CP si 650 Nm, cat si un Stage 2 sinonim cu 535 de cai putere si 685 de Newton-Metri. In ambele cazuri, instalarea dureaza aproximativ 3 - 4 ore, in timp ce preturile difera de la 1.299 la 1.599 de euro.

Cat despre performantele rezultate, ei bine... oficialii tunerului mcchip-dkr au fost extrem de secretosi cu privire la acest aspect, insa nu ar fi de mirare ca noile BMW M3 Sedan si M4 Coupe sa accelereze acum de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde. Indiferent de setarea pentru care urmeaza sa opteze viitorii clienti.


Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ale-23413.html