Mercedes CL65 AMG by Anderson Germany


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Mercedes CL65 AMG by Anderson Germany

    Lansat pe piata in urma cu aproximativ sapte ani, actualul Mercedes CL-Class este pe cale sa fie inlocuit de un nou automobil. Pana atunci insa, ultima generatie a uber-coupe-ului din Stuttgart face o vizita atelierului de tuning Anderson Germany, de la care primeste numeroase bunatati tehnice si estetice.

    Urmatoarea generatie a modelului Mercedes CL-Class se afla la numai un singur pas de premiera sa mondiala insa, pana ce Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile in toamna acestui an, actualul Mercedes CL65 AMG ramane in continuare alegerea perfecta pentru cei care viseaza la maximul de performanta si confort regasit sub acelasi acoperis.

    Cu toate acestea insa, cel putin pentru unii, cei 630 cai putere si 1.000 Newton-Metri se vor dovedi a fi pur si simplu insuficienti. Aici vor intra in actiune specialistii Anderson Germany care, in urma optimizarii unitatii de control a V12-lui biturbo ascuns sub capota, respectiv in urma instalarii unui nou sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, vor pune la dispozitia clientilor lor nu mai putin de 670 cai putere si 1.056 Newton-Metri.

    Din pacate, celebra companie germana de tuning nu a anuntat si performantele rezultate in urma acestor imbunatatiri, insa este bine de stiut ca versiunea standard a uber-coupe-ului din Stuttgart are nevoie de aproximativ 4.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, urmand ca apoi sa-si continue parcursul furtunos pana la pragul celor 250 kilometri pe ora limitati electronic.

    Cu aspectul tehnic pe deplin rezolvat, ultimul Mercedes CL65 AMG a fost trecut apoi printr-un tratament vizual sinistru (nu neaparat in sensul cel rau), lista cu atractiile principale regasite la nivel de exterior incluzand vopseaua mata a caroseriei, jantele de dimensiuni generoase, blocurile optice cu tenta fumurie, respectiv numeroasele ornamente realizate din fibra de carbon.

    De asemenea, cu numeroase ornamente realizate din fibra de carbon urmeaza sa ne intalnim si la nivelul interiorului, interior care ne mai incanta privirile si cu o combinatie de piele perforata alba, respectiv piele neagra ce imita carbonul. Mai mult de-atat, nu lipsesc din meniu nici cusaturile contrastante, respectiv cusaturile realizate in forma de carouri.
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...amg-19521.html
































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumos.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    un desing placut.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: