Mercedes CLA by Piecha Design


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Mercedes CLA by Piecha Design

    Lansat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Detroit de la inceputul acestui an, cel de-al doilea coupe cu patru usi din gama constructorului german Mercedes primeste primul pachet de tuning din cariera sa.

    Cu un design puternic influentat de cel al hatchback-ului A-Class - model pe care se si bazeaza de altfel, noul Mercedes CLA reprezinta accesoriul perfect pentru cei care viseaza sa fie tot timpul la moda.

    Liniile elegante si formele sportive recomanda cel de-al doilea coupe cu patru usi din gama constructorului german ca o aparitie memorabila, propulsorul turbo de doi litri si aproximativ 360 cai putere regasit sub capota versiunii AMG facand din noul Mercedes CLA o alegere potrivita chiar si pentru cei care pun performanta inaintea aspectului estetic.

    Mai mult de-atat, pentru cei care au pus deja mana pe un exemplar al recent lansatului Mercedes CLA vestile bune nu se opresc aici, specialistii companiei germane Piecha Design anuntand recent primul pachet de tuning dedicat celui de-al doilea coupe cu patru usi din gama constructorului din Stuttgart.

    Vorbim mai exact de un pachet de tuning ce vizeaza exclusiv aspectul exterior al noului Mercedes CLA si care aduce cu sine un plus considerabil de agresivitate. Intr-o alta ordine de idei, lista cu atractii principale include o prelungire destinata spoilerului fata, un set de praguri laterale revizuite, dar si un difuzor de aer de dimensiuni mai mult decat generoase.

    Mai mult de-atat, nu lipsesc din meniul propus de specialistii Piecha Design nici eleroanele atasate plafonului, respectiv portbagajului, rezultatul final fiind de asemenea accesorizat si cu un sistem de evacuare cu patru tips-uri a 90 de milimetri fiecare, respectiv un set de jante cu design in zece spite, servit in compania unei suspensii mai joase.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...cla-18471.html










    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumos.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  3. #3
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    nice,aspect dedicat








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.

  4. #4
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Nu e rau

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: