Reveniti in prim planul industriei auto dupa o indelungata perioada de absenta, germanii de la IMSA si-au dat toata silinta pentru ca noul lor proiect de tuning sa faca o impresie cat mai placuta. Asa a luat nastere urmatorul Mercedes S63 AMG, care se poate lauda cu un total de 720 cai putere si multe alte bunatati.

Propulsat de un V8 bi-turbo de 5.5 litri si oferit in compania unui sistem de tractiune integrala, noul Mercedes S63 AMG ocupa un loc fruntas in topul celor mai performante automobile ale planetei, super-limuzina producatorului de automobile din Stuttgart avand nevoie de numai patru secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Iar loc de imbunatatiri inca exista, dupa cum ne demonstreaza si cei de la IMSA, specialistii celebrei companii germane de tuning reusind cu o simpla optimizare a unitatii de control sa urce valorile maxime de la 585 CP si 900 Nm, atat cat ofera meniul standard, pana la nu mai putin de 720 de cai putere si 1.080 Newton-Metri.

Vestile bune nu se opresc insa aici, lista cu ingrediente magice continuand cu prelungirile din fibra de carbon atasate spoilerelor fata / spate si pragurilor laterale, tratamentul exterior incheindu-se in cele din urma cu jantele forjate pe 21 inch, livrate in compania unor anvelope in combinatia 255 / 35 R21 - 295 / 30 R21 (fata - spate).

In ceea ce priveste aspectul interior, noul Mercedes S63 AMG de la IMSA pune la dispozitia pasagerilor sai numeroase insertii din piele si / sau alcantara, respectiv multiple accente de lemn masiv si / sau fibra de carbon, in toate culorile posibile si imposibile, in functie de doleantele clientilor.

Pretul modificarilor operate de specialistii celebrei companii germane de tuning nu au fost momentan anuntate, drept pentru care tinem sa readucem aminte de cele 154 de mii de euro pe care trebuie sa le scoti din buzunar pentru a pune mana pe super-limuzina producatorului de automobile din Stuttgart.

Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...izi-23820.html