Mercedes SL63 AMG by Brabus


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Mercedes SL63 AMG by Brabus

    Nesatisfacut de cei 537 cai putere oferiti de ultima generatie a modelului Mercedes SL63 AMG? Ce-ai zice atunci de un surplus de peste 300 cai putere? Suna bine, nu-i asa?

    Germanii de la Brabus nu se afla chiar la prima experienta in compania actualului Mercedes SL63 AMG insa, spre deosebire de tratamentul anterior, noul pachet de tuning este mult mai cuprinzator si mai impresionant.

    Iar cel mai bun exemplu in acest sens se regaseste sub capota, acolo unde propulsorul V8 twin-turbo de 5.5 litri a suferit modificari majore, sinonime cu cresterea valorile maxime pana la un total de 850 cai putere si 1.450 Newton-Metri.

    Din pacate, performantele rezultate in urma acestui tratament nu au fost inca dezvaluite, insa nu ar fi de mirare ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa coboare sub pragul celor patru secunde, iar viteza maxima sa depaseasca 350 de kilometri pe ora.

    Drept urmare, tinand cont de cresterea considerabila atat a valorilor, cat si a performantelor, faptul ca lista cu imbunatatiri mai include si o suspensie mai joasa, plus un sistem de franare upgradat nu ar trebui sa surprinda pe nimeni.

    Asta pe plan tehnic. Pe plan estetic, noul Mercedes SL63 AMG de la Brabus a fost echipat cu un kit aerodinamic agresiv stilizat, ce aduce in prim plan numeroase elemente exterioare realizate din fibra de carbon - prelungirea fata, ornamentul capotei motorului si difuzorul spate fiind celel mai reprezentative.

    De asemenea, tot la nivel de aspect exterior mai intalnim si un eleron pentru portbagaj, respectiv un set de jante de dimensiuni generoase, in timp ce meniul interior include insertii de piele perforata, accente de alcantara, dar si accesorii din fibra de carbon.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...-nm-21569.html



































































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    so nice.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: