Mercedes SL65 AMG - iForged Misha Design prezinta cavaleria nemteasca


  1. #1
    Banned andy_0's Avatar andy_0 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    14-06-2009
    Locaţie
    Valea Rosie
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    138
    Mesaje bazar
    203
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    34
    Puncte CF
    15.5
    Usergroups:

    Mercedes SL65 AMG - iForged Misha Design prezinta cavaleria nemteasca

    Un Mercedes SL este intotdeauna impresionant, nu gluma! Insa acesta te lasa cu gura cascata... La propriu! Ai zice ca e vorba de un SL65 AMG Black Series, dar ai gresi. Insa la o privire mai atenta, iti dai seama ca este de fapt un bolid modificat complet la exterior de catre cei de la Misha Design.

    O masina sport, care iese din fabrica aproape perfecta. Insa in tuning nu exista perfectiune. Asta au zis si cei de la Misha Design cand au pus mana pe un SL65 AMG. Masina originala a primit un kit complet exterior de tip widebody. Este vorba aici de spoilere fata-spate, praguri, dar si de aripi mult mai umflate. Cu adevarat "wide"!

    Masina a mai primit si o capota de carbon, dar si un difuzor mare cat o zi de post. Totul formeaza o imagine cam "nesimtit" de agresiva si vulgara, insa placuta ochiului. Nu vedem crom, ca la americani. Nu vedem nici esapamente absurde si culori tipatoare ca la japonezi. Ne place.


    In ceea ce priveste motorizarea, nimic special. Adica a ramas acelasi motor de fabrica V12 biturbo ce produce un "decent" 612 cp si impinge masina de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde. Insa cuplul masinii de 1020 Nm este cu adevarat surprinzator...

    Mai adaugam la imaginea de ansamblu si jantele foarte reusite care se potrivesc de minune cu exteriorul. Este vorba de un set iForged Concave Series de 20 inci pe fata, cu o latime de 10.5, incaltate cu anvelope Pirelli Pzero 275/30, iar pe spate niste colosale jante de 21 de inci, cu anvelope late, de 375/20. Vin la linie cu aripile foarte scoase in afara, asa ca nu avem ce comenta aici.


    Un SL65 AMG foarte reusit, ce impune respect si te cam face sa simti fiori pe sira spinarii daca il vezi in oglinda retrovizoare...

  2. #2
    Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    4,639
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    375/20

    Excelent .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Fenomenal
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

  4. #4
    Racer Crazy_Dragosh's Avatar Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Crazy_Dragosh este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    30-03-2010
    Locaţie
    RoVinE.
    Sex
    M
    Mesaje
    2,787
    Mesaje bazar
    989
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    2032
    Puncte CF
    5.5
    Usergroups:
    un adevarat bolid...
    Dacia Solenza 1.9D, 2004, no A/C, no ABS, no ESP, no EBD = more FUN.


  5. #5
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Smecher.

  6. #6
    Maniac riciu_pacaliciu's Avatar riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-08-2008
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    4,187
    Mesaje bazar
    946
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    5631
    Puncte CF
    1.5
    NFS style .

  7. #7
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Criminala

  8. #8
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    cum arata
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  9. #9
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    arata bine...mai ales jantele
    God Forgives, I Don't...

  10. #10
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    bestial

    ce cuplu are

  11. #11
    Senior Member bear_king's Avatar bear_king este o comoara de om bear_king este o comoara de om bear_king este o comoara de om bear_king este o comoara de om bear_king este o comoara de om
    Data de inscriere
    21-06-2010
    Locaţie
    Stuttgart / Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    963
    Mesaje bazar
    253
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    427
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    superbe jantele :X
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: