Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Noua Dacia Duster dezvaluita oficial!


  1. #1
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:

    Post Noua Dacia Duster dezvaluita oficial!

    Asteptarea a luat sfarsit. Dacia a dezvaluit astazi primele detalii si fotografii oficiale cu al saselea model din gama sa, Duster.
    Dacia Duster se doreste a fi o masina economica, promitand "un raport pret/spatiu interior/prestatii imbatabil". De asemenea, noul SUV promite si consum redus de carburant, respectiv emisii reduse de CO2. Gama de motorizari va fi formata din trei motoare, unul pe benzina (1.6 16V 110 CP) si doua pe motorina - 1.5 dCi 85 CP si 1.5 dCi 105 CP.
    Noua Dacia Duster va fi lansata in Europa in primavara anului 2010 si va fi disponibila in configuratie 4x2 sau 4x4. Mai multe detalii in comunicatul de presa de mai jos.
    Dacia Duster, un 4x4 veritabil
    Un design de 4X4…
    Dacia Duster se prezinta de la bun inceput ca un model 4X4 veritabil. Partea sa frontala se distinge prin impresia de robustete pe care o degaja: aripile largi, impozantul bandou cromat al calandrului precum si bara de protectie masiva nu lasa nicio indoiala cu privire la apartenenta modelului Duster la universul 4X4. Din profil, garda la sol suprainaltata, pasajele rotilor bine marcate si elementele de protectie a caroseriei invita soferul la asaltul soselelor si drumurilor cele mai dificile.
    Cu o lungime de 4,31 m si o latime de 1,82 m, Dacia Duster afiseaza dimensiuni compacte. Gabaritul sau ii permite sa evolueze la fel de bine atat intr-un mediu urban, cat si in utilizare off-road. Ancorat evident in lumea vehiculelor tot teren, Dacia Duster prezinta linii seducatoare dar fara ostentatie.
    ….cu capacitati reale de trecere in teren accidentat
    Dacia Duster a fost conceput pentru a infrunta toate tipurile de sosele si drumuri, oriunde in lume. Pentru a raspunde acestor nevoi variate, Dacia Duster va fi disponibila in toate tarile de comercializare in versiunea 4X2 – pentru clienti care doresc un vehicul cu garda mare la sol, cu o pozitie de conducere inalta la volan, dar care nu au o nevoie reala de patru roti motrice in utilizarea cotidiana – si in versiunea 4X4 pentru o utilizare mai larga.
    Baza rulanta ranforsata a modelului Dacia Duster este adaptata pentru o utilizare atat in afara drumurilor amenajate cat si pentru o utilizare off-road datorita unei garzi la sol inalte (de peste 200 mm) si a unor unghiuri de trecere importante (30° pentru unghiul de atac si de peste 35° pentru unghiul de degajare).
    Dacia Duster este un 4X4 usor de utilizat care nu este destinat exclusiv expertilor in sofatul off-road. Greutatea sa limitata la 1 180 kg in versiunea 4x2 si 1 280 kg in versiunea 4x4, combinata cu dimensiunile sale compacte, fac din Duster un vehicul deosebit de agil. Datorita unei comenzi unice si intuitive (de provenienta Nissan) situata in habitaclu, la baza consolei centrale, soferul unei Dacia Duster poate selecta cu usurinta modul de tractiune al vehiculului. Aceasta comanda permite alegerea intre 3 moduri de selectie:
    - In mod AUTO, repartizarea cuplului intre puntea fata si spate se face automat in functie de conditiile de aderenta. Conceput pentru a garanta o motricitate optima indiferent de conditiile de aderenta, acest dispozitiv confera modelului Dacia Duster capacitati 4X4 reale. In conditii normale, cuplul este transmis doar rotilor din fata. In caz de pierdere de motricitate sau in conditii de aderenta precara, o parte din cuplu este transferata puntii spate. In conditii extreme, cuplul este repartizat in proportie egala, de 50%, pe fiecare punte. Aceasta distributie este asigurata de un dispozitiv de cuplare electromagnetica de provenienta Nissan.
    - In mod LOCK, soferul inchide electronic modul 4X4 si transfera in permanenta 50 % din cuplu puntii spate. Aceasta utilizare este recomandata pe suprafetele cu aderenta scazuta (zapada, noroi, pamant, nisip) si la viteza redusa.
    - In mod 4X2, transmisia este setata pe 2 roti motrice. Acest mod se preteaza sofatului pe sosele in stare buna si permite reducerea consumului de carburant.
    Un 4x4 100% Dacia care ofera toate atuurile marcii
    Duster, al 6-lea vehicul al gamei Dacia, ramane fidel filozofiei marcii : un raport pret/spatiu interior imbatabil, un cost de utilizare redus, un consum limitat, un nivel de securitate optim si o fiabilitate garantata.
    Un raport pret/spatiu interior de neegalat
    Daca pretul sau aminteste mai curand de cel al modelelor de clasa mica, prin dimensiunile sale exterioare si interioare Dacia Duster se inscrie in mod clar in clasa compacta.
    Dacia Duster ofera locuri confortabile pentru 5 adulti. Modelul asigura ocupantilor acelasi nivel de spatiu interior ca Dacia Logan berlina.
    Capacitatea portbagajului modelului Dacia Duster este fara concurenta tinand cont de dimensiunile compacte ale vehiculului. In functie de versiune, portbagajul ofera pana la 475 dm³ ISO. In cazul in care bancheta spate este rabatata iar sezutul acesteia este basculat, Dacia Duster ofera un volum de incarcare impresionant care poate depasi 1 600 dm³ ISO (in functie de versiune).
    Motorizari fiabile, economice si cu un nivel scazut de CO2
    Dacia Duster va fi disponibil, in versiunile 4X2 si 4X4, cu o motorizare pe benzina - 1.6 16v 110 CP precum si cu doua motoare diesel - 1.5 dCi de 85 CP si 1.5 dCi de 105 CP, prezente deja pe numeroase vehicule din gama Renault.
    Aceste motoare raspund perfect criteriilor de cost, de robustete si de usurinta in exploatare care caracterizeaza marca Dacia. Ele permit modelului Duster sa afiseze un consum redus si un bilant ecologic performant avand in vedere ca versiunile diesel dCi emit sub 140 g CO2/km in versiunea 4X2 – beneficiind astfel de semnatura Dacia eco² - si mai putin de 150 g CO2/km in versiunea 4X4.
    Siguranta, o prioritate
    Dacia Duster beneficiaza de expertiza recunoscuta a grupului Renault in domeniul sigurantei.
    Modelul beneficiaza de sistemul ABS Bosch 8.1 echipat cu un repartitor electronic al fortei de franare (EBV) si cu asistenta la franarea de urgenta (AFU).
    In planul sigurantei pasive, Dacia Duster beneficiaza, in versiunea de serie, de doua airbag-uri frontale (in functie de piata) si de centuri de siguranta in 3 puncte cu limitator de efort pentru locurile din fata. In functie de versiune sunt disponibile doua airbag-uri laterale cap/torace pentru locurile din fata. Acestea asigura o protectie suplimentara pentru ocupanti in cazul unui soc lateral. Sistemele de pretensionare pirotehnica pentru locurile din fata (in functie de versiune) imbogatesc dispozitivul de retinere al Dacia Duster, asigurand o mentinere optima a toracelui si, in caz de soc frontal, limitand deplasarea corpului catre inainte.
    Fiabilitate si robustete
    Asemenea tuturor vehiculelor dezvoltate pe platforma B0/Logan, conceptia modelului Dacia Duster a fost ghidata de imperativul de robustete si de fiabilitate care au construit notorietatea marcii.
    Protectia anticoroziune a facut obiectul unei atentii speciale:
    - injectare de ceara in cavitatile caroseriei si portierelor,
    - etanseizare prin aplicare de mastic,
    - folosirea de ceara complementara pe piesele mecanice ale bazei rulante,
    - protectie ranforsata a bazei rulante si a pasajelor rotilor impotriva proiectiilor de pietris.
    Aceeasi grija pentru fiabilitate a fost acordata arhitecturii sistemelor electrice si electronice, arhitectura deja verificata pe mai multe modele ale gamei Renault.
    Dacia Duster va fi disponibila pe majoritatea pietelor europene cu o garantie de 3 ani sau 100 000 km.
    Un vehicul cu vocatie internationala
    Duster are o ambitie mondiala, atat in plan industrial cat si in plan comercial. Lansarea sa va avea loc progresiv in diferitele regiuni ale lumii, dupa modelul Logan si Sandero.
    Dacia Duster va fi lansata pe principalele piete ale marcii in primavara anului 2010

    Dacia Duster va fi lansata in primavara anului 2010 in Europa, in Turcia si in Maghreb (Algeria si Maroc). Modelul va completa gama Dacia, aflata in expansiune pe majoritatea acestor piete. Pe langa cele trei vehicule de persoane pe care le comercializeaza in prezent – Sandero (cu versiunea Stepway), Logan si Logan MCV, Dacia s-a instalat deja si in segmentul vehiculelor utilitare cu modelele Logan VAN si Logan Pick-Up.
    Incepand din iunie 2010, Duster va fi lansat, sub marca Renault, in Ucraina, in Orientul Mijlociu (Israel, Iordania, Siria, Liban), in Egipt si in unele tari din Africa.
    Uzina de la Mioveni, uzina de referinta a programului Entry (gama de vehichttp://www.craiovaforum.ro/images/editor/attach.gifule bazata pe proiectul X90 - proiectul Logan), va produce vehiculele destinate tuturor acestor piete, atat cele sub marca Dacia, cat si cele sub marca Renault. Uzina, a carei capacitate actuala de productie este de 350 000 vehicule/an, va continua sa produca celelalte modele ale marcii.






  2. #2
    Spammer POOL's Avatar POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    2,073
    Mesaje bazar
    454
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    1633
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    decoruri mai frumoase ca astea sunt chiar si in podisul Dobrogei
    masina este una normala! imi place mai mult decat Tucson-ul
    Last edited by Moderator; 02-03-2010 at 14:10.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    4,036
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    nothing special.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

  4. #4
    Insane Shodo's Avatar Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    5,809
    Mesaje bazar
    1274
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    432
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    arata binisor, dar....110 cai mi se pare cam putzin
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  5. #5
    Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    4,036
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Shodo Vezi mesajele
    arata binisor, dar....110 cai mi se pare cam putzin
    totusi, e dacia. renault low budget.

    pt cel cu repu: ai fi vrut x6...

    nu prietene, x6, dupa parerea mea o o struto-camila pt cei frustrati, intr-un studiu se spunea ca masina e invers proportionala cu marimea barbatiei. ori daca vrei sa tragi basini de la o inaltime mai maredecat unu dintr-un seria 5, ia-ti un x6.

    arata ca un sandero care a luat steroizi, pana mea.

    "dacia duster, un 4x4 veritabil" cred ca e o gluma.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

  6. #6
    Maniac lukian84sec's Avatar lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    21-01-2007
    Locaţie
    pe strazi
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    3,754
    Mesaje bazar
    259
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    2769
    Puncte CF
    27.0
    masina e ok...nu surprinde nici prin motorizari, nici printr-un design extraordinar de atragator....dar este o masina care va avea succes prin prisma costurilor de achizitie...la fel ca suratele logan si sandero...care de asemenea nu exceleaza prin motorizari sau design...

    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    "dacia duster, un 4x4 veritabil" cred ca e o gluma.
    nici suzuki samurai nu zice nimeni la prima vedere ca e un 4x4 veritabil la 3 metri lungime si cativa cm inaltime...dar parerile sunt altele
    Last edited by lukian84sec; 09-12-2009 at 01:18. Motiv: Automerged Doublepost

  7. #7
    Jace's archivist ratonbox's Avatar ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova/Bucuresti
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    3,744
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    423
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    Cei care va plangeti de motorizare ar trebui sa va uitati si la greutatea masinii care este apropiata de cea a Loganului berlina. Si chiar arata bine din pozele astea, comparat cu pozele alea spion de acum ceva timp, cand nu era finisata.
    Her: I wish I were creative.
    Him: You are. You're great at creating difficult situations.

  8. #8
    legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje
    11,258
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    94
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    la 4x4 ..ptr. greutatea ei nici nu iti trebuie mai mult de 110 cp, banuiesc ca o sa aiba un cuplu foarte puternic..arata binisor..sa speram ca asa va ramane

  9. #9
    Participant Curse Toto - BOD's Avatar Toto - BOD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    1,422
    Mesaje bazar
    251
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Probabil asa va ramane.
    Nu exceleaza prin design si nici prin performante.
    Nu este un SUV pentru cei care isi permit lux.
    Este mai degraba o masina foarte buna pentru drumurile noastre. Pentru cei care au o casa pe drumuri greu accesibile, poate undeva la tara sau la munte.

    Din pct meu de vedere, contrazicandu-l pe liwiu_evo, mi se pare ceva special, in sensul ca este primul SUV facut de Dacia.


    www.rensit.com


    Esti PROST si vrei sa te remarci? Claxoneaza!

  10. #10
    Addicted! Im2good4U's Avatar Im2good4U este placut de toti Im2good4U este placut de toti Im2good4U este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    1,720
    Mesaje bazar
    2638
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    235
    Puncte CF
    32.5
    mie mi se pare draguta.. depinde daca va fi asa si in realitate..
    si sunt curios de preturi!
    Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
    Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.

  11. #11
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,871
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Cred ca va avea succes . Atata tot . Nu ma atrage !

  12. #12
    Jace's archivist ratonbox's Avatar ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova/Bucuresti
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    3,744
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    423
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    Si poze noi cu interiorul de la Daciaclub.ro



    Last edited by ratonbox; 12-12-2009 at 23:33.
    Her: I wish I were creative.
    Him: You are. You're great at creating difficult situations.

  13. #13
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,871
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    La interior nu au schimbat mare lucru!

  14. #14
    Jace's archivist ratonbox's Avatar ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova/Bucuresti
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    3,744
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    423
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    volan nou, piele pe scaune, comenzi destule care sunt noi, comenzi audio pe volan... etc... cercetati bine pozele.
    Her: I wish I were creative.
    Him: You are. You're great at creating difficult situations.

  15. #15
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,871
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ratonbox Vezi mesajele
    volan nou, piele pe scaune, comenzi destule care sunt noi, comenzi audio pe volan... etc... cercetati bine pozele.
    Asta am vazut ! Ma refeream ca forme / design

  16. #16
    Jace's archivist ratonbox's Avatar ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova/Bucuresti
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    3,744
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    423
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    ah.. nu. asta din 2011, probabil, cand apare noua generatie de Logan.
    Her: I wish I were creative.
    Him: You are. You're great at creating difficult situations.

  17. #17
    Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,871
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ratonbox Vezi mesajele
    ah.. nu. asta din 2011, probabil, cand apare noua generatie de Logan.

  18. #18
    Banned cv.f's Avatar cv.f este o comoara de om cv.f este o comoara de om cv.f este o comoara de om cv.f este o comoara de om cv.f este o comoara de om
    Data de inscriere
    06-03-2009
    Locaţie
    Downtown
    Sex
    M
    Mesaje
    2,407
    Mesaje bazar
    1197
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    494
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    frumoasa...

  19. #19
    Jace's archivist ratonbox's Avatar ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om ratonbox este o comoara de om
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova/Bucuresti
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    3,744
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    423
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    Poze cu exteriorul. Facute in Bucuresti, la sediul Politiei Rutiere. Acum puteti fi siguri ca asa va arata masina cand va fi vanduta, februarie-martie anul viitor.
    Modelul asta din poze avea cutie in 6 trepte, cu diesel de 1.5 110 cai.
    Se vehiculeaza un pret maxim de 17000 Euro pentru Dacia Duster 4x4 1.5 110 CP DCI Full Option.
    Cel mai putenic motor ce va echipa Dacia Duster va fi cel pe benzina de 1.4 16V 130 CP. In versiunea Full Option vom avea part, de scaune incalzite, 4 airbag-uri.
    cam astea sunt informatiile de pana acum.
    Mie imi place faptul ca arata foarte agresiv din fata.
    Noua Dacia Duster dezvaluita oficial! Fisiere atasate index1.jpg   index2.jpg   index3.jpg   index4.jpg  
    Her: I wish I were creative.
    Him: You are. You're great at creating difficult situations.

  20. #20
    Member Dabz's Avatar Dabz va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    08-10-2009
    Locaţie
    Izhevsk
    Sex
    M
    Mesaje
    185
    Mesaje bazar
    51
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    58
    Puncte CF
    0.0
    un mare plus cutia de viteze in 6 trepte pentru Dacia!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: