Noul Bmw M5


  1. #1
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,826
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Thumbs up Noul Bmw M5

    Constructorul bavarez a fost luat, în mod cert, prin surprindere de evadarea din seif a unui set de imagini cu noul sedan supersportiv M5. Prin urmare pe finalul acestei zile a reacţionat şi a dat publicitaţii informaţiile oficiale şi o galerie cu peste 150 de imagini.



    Pe scurt avem în faţă a V-a generaţie a celui mai de succes sedan supersportiv din segmentul premium. Reţeta iniţială din 1984, momentul lansării primei generaţii M5, a fost păstrată. Vorbim despre un model cu 4 uşi care oferă spaţiul şi confortul unui model de segment mare din clasa premium dar cu un nivel al performanţelor demn de segmentul supercar.

    Sub capotă se afla un propulsor V8 de 4.4 litri supraalimentat denumit de bavarezi M TwinPower Turbo. În linii mari nu este o noutate absolută acest agregat fiind acelaşi cu cel regăsit pe X5 şi X6 M Power. Aşadar puţin din aerul exclusivit parcă s-a evaporat, dar este vorba de un împrumut de propulsor între modele ale diviziei M Power, ceea ce din punctul nostru de vedere este permis.

    Dar pe undeva regretăm dispariţia propulsorului V10 aspirat de pe vechea generaţie. Performanţele propulsorului în schimb sunt impresionante, dovadă că BMW are poate unii dintre cei mai talentaţi ingineri din industria auto. Agregatul V8 dezvoltă 560 CP între 6.000 rpm şi 7.000 rpm, fiind poate primul propulsor care oferă puterea maximă pe o plajă de turaţii. Impresionantă realizarea bavarezilor.

    Cuplu motor are o valoare de 680 Nm şi este disponibil de la 1.500 rpm până la 5.750 rpm. Oficialii BMW ne asigură că au eliminat latenţa la accelerare specifică propulsoarelor supraalimentate, adio gol turbo. Asta rămâne de văzut şi testat. Noul propulsor livrează cu 10% mai multă putere decât agregatul V10 şi cu 30% mai mult cuplu motor. În aceste condiţii BMW anunţă un consum mediu pentru M5 de doar 10 litri la 100 km.

    Puterea este transmisă spre puntea spate prin intermediul unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj, cutie ce are 7 rapoarte botezată de BMW - M Double Clutch Transmission Drivelogic. Cutia dispune şi de funcţia Launch Control, firesc când ai de trimis spre puntea spate 560 CP şi 680 Nm. Pe puntea spate regăsim un diferenţial activ complet blocabil în funcţie de situaţie.

    Din punct de vedere al performanţelor noul M5 nu poate decât să impresioneze. Viteza maximă este limitată la 250 km/h, dar dacă clientul optează pentru pachetul M Driver se poate scoate limitarea electronică, astfel M5 devine un sedan capabil de 305 km/h. Cu start de pe loc M5 ajunge la 100 km/h în 4.4 secunde, iar atingerea pragului de 200 km/h este realizat în 13 secunde.

    În Anglia modelul va fi comercializat din noiembrie la un preţ de £73.040.



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  2. #2
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Frumos!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    God Forgives, I Don't...

  4. #4
    Banned Oare_Cine2006's Avatar Oare_Cine2006 are ceva special... Oare_Cine2006 are ceva special...
    Data de inscriere
    07-10-2006
    Locaţie
    زيارة والنساء
    Sex
    M
    Mesaje
    259
    Mesaje bazar
    647
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    111
    Puncte CF
    19.5
    Usergroups:
    de vis...

  5. #5
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Superbitate...

  6. #6
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Cea mai masina misto .
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  7. #7
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    o vreau....

  8. #8
    De-al casei CiMiq are ceva special... CiMiq are ceva special...
    Data de inscriere
    30-09-2007
    Locaţie
    United Kingdom
    Sex
    M
    Mesaje
    296
    Mesaje bazar
    1427
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    113
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    e racheta da-o draq
    Spune-mi daca am dreptate:
    1) Esti pe net.
    2) Esti pe CraiovaForum.
    3) Imi citesti semnatura.
    5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4.
    6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4.
    7) Zambesti, sau chiar razi

  9. #9
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de JaMb0 Vezi mesajele
    o vreau....
    Te cred!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

  10. #10
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Frumos.

  11. #11
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    frumos si puternic

    Citat Mesaj iniţiat de JaMb0 Vezi mesajele
    o vreau....
    doo

  12. #12
    Newcomer CUtwoPEU's Avatar CUtwoPEU este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    19-05-2011
    Sex
    M
    Mesaje
    35
    Mesaje bazar
    53
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    29
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    mai frumos era echiul m5...parerea mea asta arata prea bland...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: