Noul Range Rover Evoque cucereste Regatul Demonilor


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Noul Range Rover Evoque cucereste Regatul Demonilor

    Maret, falnic, impozant, cu forme musculoase si linii atent conturate, ce dau nastere unui trup dramatic stilizat, acoperit (aproape) in totalitate de o nuanta puternica de rosu. 'Este chiar diavolul in persoana?', intreaba o voce timida. Raspunsul vine imediat: 'Intr-un univers paralel, probabil ca da. In lumea noastra insa, vorbim de noul Merdad MerNazz, o creatie fantasmagorica bazata pe recent-lansatul Range Rover Evoque'.

    A cucerit intreaga suflare a lumii auto inca de la prima aparitie - multumita, in special, designului sau deloc conventional, insa noul Range Rover Evoque nu are de gand sa se opreasca aici. Ajunsa pe mainile specialistilor de la Merdad - acea companie de tuning din Marea Britanie care a transformat ultima generatie a modelului Porsche Cayenne intr-un SUV Coupe, cea mai recenta opera marca Land Rover poate fi considerata cu mare usurinta un demon printre crossovere.

    Botezata MerNazz, infricosatoarea creatie a celor de la Merdad se impune printr-o caroserie musculoasa, acoperita intr-un rosu aprins - nuanta contrastata de negrul sau, dupa caz, albul plafonului. De asemenea, britanicii de la Merdad au inzestrat noul Range Rover Evoque si cu un set urias de extensii pentru aripi, capota motorului a fost complet redesenata, in timp ce spoilerul fata se remarca prin liniile extreme, agresiv-conturate.

    Privit din spate, impresionantul Merdad MerNazz iese in evidenta prin noul spoiler dramatic stilizat, ce se bucura de prezenta unui difuzor de aer realizat din fibra de carbon. De asemenea, odata ce urci cu privirea, este aproape imposibil sa ratezi prizele de aer pozitionate sub cele doua stopuri sau eleronul provocator, ce continua intr-un mod agresiv linia plafonului.

    Pachetul cu modificari se incheie cu noile jante, de un generos 22 inci, insa ceva ne spune ca britanicii de la Merdad nu ar refuza nici o provocare, sosita din partea unui posesor de Range Rover Evoque, legata de interior. Din punct de vedere al modificarilor tehnice, totul ramane un mister. Dar, sinceri sa fim, nu ar strica un plus de putere acordat propulsorului pe benzina, 2.0 turbo, de 240 CP.


    sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ere-10990.html








    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Banned bogdaaan va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    26-03-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    105
    Mesaje bazar
    551
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    51
    Puncte CF
    33.0
    tare de tot
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Nu-mi place mini cooper-ul asta inaltat!

  4. #4
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    DRAGUT
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: