Porsche Panamera GTS


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Porsche Panamera GTS

    A sosit din nou acea perioada a anului in care Salonul Auto de la Los Angeles isi deschide larg portile pentru vizitatorii din intreaga lume. Si chiar daca se concentreaza in special pe piata auto din America, evenimentul de peste Ocean gazduieste si numeroase premiere interesante (si) pentru europeni. Iar una dintre acestea se numeste Porsche Panamera GTS.

    Dezvaluit cu surle si trambite, cel mai nou membru al familiei Porsche Panamera este situat in gama intre modelele 4S si Turbo, oferind cu 30 de cai putere mai mult decat primul mentionat. De asemenea, si cuplul maxim a crescut cu aproximativ 20 Nm, versiunea GTS fiind propulsata de un motor V8 de 4.8 litri - aspirat natural, ce livreaza celui aflat la volan un total de 430 CP la 6.700 rpm si 520 Nm.

    Intreaga putere este livrata tuturor celor patru roti prin intermediul transmisiei PDK cu dublu ambreiaj, placerea de a conduce fiind amplificata atunci cand se opteaza pentru pachetul Sport Chrono. In plus, daca vine vorba de performante, super-sedan-ul constructorului din Stuttgart promite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4.5 secunde, plus o viteza maxima de 288 km/h. Si toate acestea cu un consum de carburant de numai 10.9 litri la 100 de kilometri.

    Din punct de vedere tehnic, noul Porsche Panamera GTS se bucura in echiparea standard de suspensie pneumatica si sistemul Porsche Active Suspension Management (PASM), rezultatul fiind nu doar o garda la sol mai joasa cu circa zece milimetri, ci si o manevrabilitate sporita. In ceea ce priveste sistemul de franare... ei bine, acesta a fost preluat direct de la versiunea Turbo si se remarca prin discurile uriase dotate cu etriere finisate in rosu.

    La exterior, ultimul membru al familiei Porsche Panamera beneficiaza de un design usor revizuit, principalele modificari regasindu-se la nivelul spoilerului fata, pragurilor laterale si al difuzorului spate. Din pachetul estetic prezent la exterior nu lipsesc nici insertiile de negru sau farurile cu sticla fumurie, lista cu imbunatatiri continuand cu interiorul imbracat intr-o combinatie de piele / alcantara si accesorizat cu scaune sport, plus volan in trei spite.

    Noul Porsche Panamera GTS va fi lansat pe piata in luna februarie a anului viitor, la un pret de pornire de 116.716 euro.

    sursa : http://www.4tuning.ro/masini-tari/po...lie-11262.html











































  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Super masina!!
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Superba masina
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: