Project Kahn ia din nou la modificat recent-lansatul Evoque


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Project Kahn ia din nou la modificat recent-lansatul Evoque

    Chiar daca am putea sustine cu mare usurinta ca recent-lansatul Range Rover Evoque nu mai are nevoie de nici un fel de imbunatatire - cel putin din punct de vedere estetic, britanicii de la Project Kahn au tinut neaparat sa ia din nou la modificat ultima creatie a celor de la Land Rover.

    Motivul acestei actiuni reprezinta un mare mister pentru toata lumea, insa tindem sa credem ca designerii Project Kahn s-au indragostit sincer de fascinantul crossover britanic. Si daca tot veni vorba de o astfel de discutie, tinem sa precizam ca si noi simtim aceleasi sentimente pentru recent-lansatul Range Rover Evoque.

    Revenind insa la subiectul principal al acestei stiri, observam ca specialistii Project Kahn s-au pus pe modificat - de aceasta data, versiunea in cinci usi a crossover-ului britanic. Desigur, asta nu inseamna neaparat ca in cazul de fata ne vom intalni cu modificari mai numeroase sau mai semnificative comparativ cu ultima oara.

    Nu, la fel ca si in urma cu aproape trei saptamani, cei de la Project Kahn au inzestrat Range Rover-ul Evoque in cinci usi cu o suspensie sport, ce coboara garda la sol cu aproximativ 35 milimetri. Apoi, designerii celebrei companii de tuning din Marea Britanie au optat pentru un set de jante cu design unic, disponibile in dimensiuni cuprinse intre 20 si 22 inci. In cele din urma, geamurile au fost accesorizate cu folie fumurie, iar sistemul de navigatie ce vine in dotarea standard inlocuit cu unul mult mai performant.

    Desigur, ne-am dori si cateva fotografii de la interior, insa nici de aceasta data nu avem ocazia de a ne bucura de astfel de imagini. Cert e ca Project Kahn afirma si de aceasta data acelasi lucru pe care l-am tot mai auzit: posesorii noului Range Rover Evoque pot 'achizitiona' si un cockpit imbracat in totalitate in piele. In piele finisata in toate culorile posibile si/sau imposibile.

    Sursa : http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...que-12161.html















  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Super.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Prea tare
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: