Rolls Royce Wraith by SPOFEC


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Rolls Royce Wraith by SPOFEC

    Creat pentru a reprezenta perfectiunea in materie de coupe-uri elegante si luxoase, noul Rolls-Royce Wraith a "evoluat" instant intr-un automobil de inalta performanta dupa interventia specialistilor SPOFEC.

    Motorul V12 bi-turbo ascuns sub capota dezvolta acum cu 85 CP si 186 Nm mai mult decat in mod normal, tratamentul aplicat unitatii pe benzina de 6.6 litri urcand numarul valorilor maxime pana la pragul celor 717 cai putere si 986 Newton-Metri.

    Drept urmare, faptul ca cea mai noua creatie a recent infiintatei companii germane de tuning accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 4.2 secunde nu ar trebui sa reprezinta nici un fel de surpriza majora, de acest aspect ocupandu-se viteza maxima... care este in continuare limitata la 250 de kilometri pe ora.

    Inainte de a porni dupa o explicatie pentru situatia data, tinem sa ne indreptam privirea si catre departamentul estetic, acolo unde caroserie finisata intr-o combinatie de gri mat si negru stralucitor joaca rolul de atractie principala.

    Cei mai atenti la detalii nu vor scapa din vedere, de asemenea, nici kitul aerodinamic proaspat instalat care, impreuna cu jantele pe 22 inch oferite alaturi de o suspensie mai joasa cu aproximativ 40 de milimetri, ii confera super-coupe-ului britanic un surplus vizibil de agresivitate.

    Modificarile interioare lipsesc cu desavarsire din peisaj, proiectul Rolls-Royce Wraith by SPOFEC demonstrandu-ne inca o data ca pune accentul mai mult pe performanta decat pe orice altceva.

    Cum asta? Prin sistemul de franare cu discuri carbon-ceramice de dimensiuni generoase si evacuarea sport dotata cu valve controlabile, ce salveaza impreuna peste 40 de kilograme - comparativ cu versiunea standard, bineinteles!

    Pentru cei interesati sa ajunga la o concluzie similara cu cea din cazul de fata, precizam ca oficialii recent infiintatei companii germane de tuning nu s-au grabit sa anunte si nota de plata a imbunatatirilor operate.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ota-24595.html










































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    uau.exista asa ceva?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: