Tuning Honda S2000


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Tuning Honda S2000

    In orasul presedintelui american circula o masina cu totul speciala. In Washington DC, acolo unde predomina asfaltul si cladirile anoste, putem sa intalnim acest S2000 Stance, in general stoc, dar cu un aspect demential. Un exemplu care ne demonstreaza faptul ca tuningul nu mai este ce a fost. Nu sunt necesare multe piese in plus ca sa schimbi total aspectul unei masini.

    Cand vedem combinatia de Honda S2000 cu hardtop ne place la nebunie. Dar oare de ce? Ca este o masina frumoasa inca din fabrica, nu este nicio indoiala, dar cand te mai si joci putin pe la aspect si suspensii, lucrurile o iau razna in cel mai bun sens. Honda S2K aici de fata iese in evidenta oriunde, oricand. Si asta datorita unor maruntisuri de efect. Masina lui Thomas Tran este din anul 2000 si are destule piese OEM. Cum ar fi si spoilerul de pe un S2K din 2004, buza fata, pragurile si hardtopul sexy.

    Farurile clare sunt AP1, urmand ca pe viitor sa fie schimbate cu unele AP2, pe spate este montat un eleron EDP din carbon, bara spate a primit un difuzor din carbon, dar si doua laterale. Insa nu exteriorul exceleaza, ci postura masinii care este data de stance, adica de garda la sol.

    Jantele polisate Varrstoens pe 18 inch cu 9.5 latime pe fata si 10.5 pe spate erau prea agresive pentru caroseria stoc de S2K. Asadar, Thomas a latit aripile: cele de pe fata au fost roluite si trase in afara, iar cele spate au necesitat mai multa munca de tinichigerie. A urmat un kit de schimbare a unghiului de cadere pe spate SPC, JDM Style, care face ca rotile sa cada la 7 grade fata de ax.

    La interior, o pereche de scaune rosii Bride Racing, un rollcage in 4 puncte si centuri de curse Takata sunt acolo sa contribuie la aerul sportiv al masinii. Sub capota nu s-a schimbat mai nimic - motorul a ramas aspirat, dar cu subtile imbunatatiri la admisie si evacuare. Dar cu o asa garda la sol, cam greu sa alergi pe sosele, fie ele si americane...

    Gata, asta a fost! Inca un S2000 modificat si incredibil de aratos. Stim ca va place, nu are cum sa nu placa. Mai interesant este faptul ca ideea despre tuning incepe sa se schimbe, acesta facandu-se cu elemente subtile, fara sa fie necesara schimbarea unor piese principale, cum ar fi bodykit, vopsea, elemente aerodinamice, etc. Mai bine mai subtil si de efect, decat incarcat si tipator. Noua asa ne place.

    sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ine-10029.html





























    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumoasa.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  3. #3
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Mica si furioasa

  4. #4
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Frumoasa

  5. #5
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    ie nasoala Tuning Honda S2000

  6. #6
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    nu e pe placul meu...

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: