Vilner Bullshark: Transformarea radicala a unui BMW Seria 6


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Vilner Bullshark: Transformarea radicala a unui BMW Seria 6

    Calimari intregi de cerneala au fost sacrificate pentru a descrie asa cum se cuvine proiectele de tuning ale celor de la Vilner, compania bulgara reusind sa ne impresioneze de fiecare data cu creatiile sale, fie pe doua, fie pe patru roti. In cazul de fata insa, situatia sta cu totul si cu totul altfel.

    Dupa ce si-au facut un renume in industria tuningului interior, dar si pe segmentul modificarilor dedicate motocicletelor, bulgarii de la Vilner se pregatesc de o noua provocare. Primul pas a fost facut deja in acest sens, celebra compania de la Sud de Dunare dezvaluindu-ne astazi probabil cea mai importanta creatie a sa de pana acum.

    Noul Vilner Bullshark, caci despre el este vorba, are la baza generatia anterioara a modelului BMW Seria 6 Coupe si, asa cum o sugereaza denumirea sa, se poate lauda cu numeroase elemente vizuale inspirate de rechinul-taur, precum partea frontala impunatoare sau "branhiile" supradimensionate instalate la nivelul aripilor fata. De asemenea, numeroase modificari au fost operate si la nivelul partii posterioare, extensiile proeminente aplicate aripilor, eleronul integrat in linia portbagajului si noile detalii sculptate la nivelul spoilerului fiind dintre cele mai reprezentative.

    Altfel spus, cu exceptia plafonului si a usilor, nimic nu a scapat neatins, o alta dovada a acestei afirmatii stand atat in farurile imprumutate de la SUV-ul japonez Infiniti FX, cat si in stopurile de E63 Facelift. Deloc surprinzator, acelasi tratament radical a fost aplicat si interiorului, noul Vilner Bullshark impresionand la acest capitol prin insertiile de piele maronie si bej, respectiv accentele de alcantara finisate in aceeasi nuanta maronie, ambele materiale fiind contrastate de albastrul atei cu care au fost cusute - un albastru cu care ne mai intalnim si la nivelul ceasurilor de bord, centurilor si chiar exterior.

    Lista cu imbunatatiri interioare se incheie cu sistemul audio de inalta fidelitate marca Ground Zero, pachetul cu bunatati continuand insa cu surplusul de 37 CP si 72 Nm adaugat propulsorului V8 din dotare. Drept urmare, unitatea aspirata de 4.4 litri se poate bucura acum de prezenta a circa 370 cai putere si 522 Newton-Metri, cifre arhisuficiente pentru a transporta cu mare viteza geamantanul croit special de Vilner pentru noul sau rechin taur pe patru roti.
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...a-6-20926.html
























































































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Sa-mi trag una cum arata

  3. #3
    De-al casei Alex_aeg's Avatar Alex_aeg va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    23-09-2007
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    252
    Mesaje bazar
    214
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    57
    Puncte CF
    38.5
    Super tare ... mai rar tuning atat de radical si sa fie atat de reusit !
    Bunul simt si cunoasterea limbii romane sunt obligatorii.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: