VW Golf GTI by BBM Motorsport


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    VW Golf GTI by BBM Motorsport

    Cea mai noua generatie a hot-hatch-ului Volkswagen Golf GTI primeste un nou pachet de tuning. Germanii de la BBM Motorsport sunt cei care fac "onorurile" de-aceasta data.

    Dezvaluit in premiera mondiala in primavara anului trecut, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, cel mai nou Volkswagen Golf GTI din istorie este si cel mai performant dintre toate. Astfel, atunci cand este servit in versiunea de top Performance, hot-hatch-ul producatorului din Wolfsburg gazduieste sub capota un total de pana la 230 cai putere si 350 Newton-Metri, cifrele fiind arhisuficiente pentru ca primii 100 km/h sa vina dupa doar 6.4 secunde.

    Nici viteza maxima nu este chiar de neglijat - 250 de kilometri pe ora, insa toate aceste detalii par sa nu fi fost suficiente si pentru a satisface gusturile specialistilor din cadrul companiei BBM Motorsport. Drept urmare, tunerul german s-a pus numaidecat pe dezvoltat cateva imbunatatiri pentru noul Volkswagen Golf Mk.7 GTI, iar rezultatul final fiind asteptat sa indeplineasca toate asteptarile.

    Nu de alta, dar propulsorul turbo de doi litri prezent la datorie se poate lauda acum cu circa 300 cai putere si 440 Newton-Metri, surplusul de 70 CP si 90 Nm fiind obtinut in urma combinarii unei unitati de control optimizate cu un nou sistem de evacuare, cu finale de 100 milimetri fiecare, plus un sistem de evacuare realizat din carbon.

    Din pacate, performantele rezultate in urma acestui tratament nu au fost anuntate pana la acest moment, insa stim ca noul Volkswagen Golf GTI de la BBM Motorsport se mai poate lauda si cu alte modificari de ordin tehnic, precum un sistem de franare de inalta performanta marca Stoptech sau o suspensie ajustabila de la KW, capabila sa coboare garda la sol cu o valoare cuprinsa intre 20 si 55 de milimetri.

    In ceea ce priveste aspectul estetic, lista cu imbunatatiri se limiteaza la o folie de culoare rosie aplicata de compania germana SFT Carwrap Ibbenbueren, oferita impreuna cu un nou set de jante pe 19 inci. Jante marca si modelul BBS CH-R, finisate intr-o nuanta de gri titan, mai exact.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ort-21266.html






















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    dragut.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: